але так було не завжди, а було все досить складно. Народився і виріс я в Росії, моя мати вийшла заміж за іноземця і так я опинився в США в місті Нью Джерсі. Я мріяв про хороше життя як і всі діти в моєму віці, тим більше в Росії тільки і чув як там добре і як у нас погано.Але радість тривала не довго, вітчим був дуже жорстокою людиною і мати пішла від нього через 1 рік спільного життя. Так ми опинилися в маленькій кімнатці, моя мати працювала на двох роботах, а я підробляв в місцевій компанії Primefoods рознощиком продуктів з супермаркету. Я працював, вчив мову і заробляв сущі копійки.Одного разу виконуючи замовлення я познайомився з Миколою Уваровим, емігрантом з Росії, який жив у величезному будинку на березі Атлантичного океану, і мав всі атрибути багатої людини. Він дуже любив розповідати про свої подорожі по далеких країнах і місцях, а я любив слухати ці розповіді годинами, за що був часто покараний моєю мамою і старшим менеджером. Я ніколи його не питав від куди він бере гроші, а він ні коли про це не говорив. Ми подружилися і так пройшло ще півроку.
Але одного разу мама була змушена піти з роботи за станом здоров'я і тут почався справжнісінький кошмар. Не буду сильно вас завантажувати інформацією, але скажу так було дуже важко. По вуха в кредитах і боргах, ми опинилися на порозі безвихідної ситуації і нам показали на двері і дали тиждень на виселення, сказавши при цьому, - "йдіть до церкви, там хоч годують безкоштовно".
Коли я наступного разу прийшов до Миколи, не витримавши тиску життя на свою голову, розповів йому все те, що відбувалося з нами за останній час. Він вислухав і сказав, - "Ill not give you a fish baby, Ill give you a fishing rod"(я не дам тобі рибу малюк, я дам тобі вудку) і навчив мене одному трюку в соц. мережі Facebook, через тиждень я сплатив борг, а через місяць ми переїхали в Нью Йорк. Як виявилося пізніше він був одним із засновників закритого форуму STM, дуже популярного в певних колах ресурсу. І мав прізвисько Mr. Green
Микола став мені старшим братом і ввів в закритий клуб людей які робили і роблять величезні гроші. І ось тоді я зрозумів як все влаштовано в Мережі, як працюють і заробляють гроші вільні люди і найголовніше як стати вільною людиною. За останні 6 років я засвоїв дуже багато уроків, що гроші повинні зароблятися легко - 20% зусиль повинні давати 80% результат, освоїв безліч систем і розробив свої кейси, найголовніше я зрозумів, що без наставника я ніколи б не додумався і не розібрався в тому, що так сильно змінило моє життя і життя близької мені людини..
Я дам вам вудку, а не рибу", і навчу заробляти хороші гроші в Інтернеті, а головне ці знання залишаться з вами на завжди!
У минулому році я запустив свій курс Make Money в США що викликало бурхливу хвилю позитивних відгуків і обговорень і мій курс став трендом, і ось зараз я представляю Вам даний курс який пройшов тестування в США і після невеликого доопрацювання та оптимізації повністю готовий для роботи в нашій країні. І зараз я скажу вам так само, як сказали свого часу мені, - "я дам вам вудку, а не рибу", і навчу вас заробляти хороші гроші в Інтернеті, а головне ці знання залишаться з вами на завжди!
Що б не сталося у Вашому житті, ви завжди зможете заробити гроші, так як дана система універсальна і буде працювати дуже довгий час, враховуючи специфіку ринку в світі. Так що купуючи курс ви купуєте інструмент і знання, а так само наставника в моїй особі і можливість долучитися до закритої тусовці людей які заробляють дуже великі гроші! Готові?
У минулому році я запустив свій курс Make Money в США що викликало бурхливу хвилю позитивних відгуків і обговорень і мій курс став трендом, і ось зараз я представляю Вам даний курс який пройшов тестування в США і після невеликого доопрацювання та оптимізації повністю готовий для роботи в нашій країні. І зараз я скажу вам так само, як сказали свого часу мені, - "я дам вам вудку, а не рибу", і навчу вас заробляти хороші гроші в Інтернеті, а головне ці знання залишаться з вами на завжди!
Що б не сталося у Вашому житті, ви завжди зможете заробити гроші, так як дана система універсальна і буде працювати дуже довгий час, враховуючи специфіку ринку в світі. Так що купуючи курс ви купуєте інструмент і знання, а так само наставника в моїй особі і можливість долучитися до закритої тусовці людей які заробляють дуже великі гроші! Готові?