Як розкрити свій справжній талант і заробляти з задоволенням
Настав час зробити конкретні кроки
вжити заходів, щоб займатися справою своєї мрії
За підрахунками аналітиків, якщо ви працюєте 40 годин на тиждень з 20 до 65 років, то на роботу витрачається 10,3 року з Вашого життя. Вагомий аргумент, щоб провести цей час із задоволенням, а значить, варто вже зараз відповісти собі на кілька запитань:
- Чи розкриваю я свій талант повною мірою?
- мені вдалося знайти улюблену справу і реалізуватися в ньому?
- по любові займаюся справою життя або тому що треба, і батьки/чоловік/сім'я так бачать мою самореалізацію?
- чого хочу особисто я і як до цього прийти?
Розкрити ваш талант і здібності, визначити вектор їх розвитку. Скласти план, який допоможе вибрати заняття до душі і отримувати від нього дохід
Короткий зміст програми навчання:
Курс заснований на практичних знаннях спікера і позитивному досвіді 15 тисяч жінок, завдяки яким сформувалася Ця програма
Шлях до себе
Отримання вектора розвитку. Як зрозуміти чого я хочу насправді. Позбавляємося від нав'язаних установок, піднімаємо самооцінку і опрацьовуємо справжні бажання.
Ресурсний стан
Чому важливо не кидати розпочате і повірити у власну реалізацію. Як бути наповненою, енергійною і мотивувати себе рухатися далі, йти до мети.
Аналіз дитинства і потреб
Вивчаємо минуле, повертаємося до внутрішнього дитині. Видаляємо заборони, шукаємо стимули, мрії і потреби, які направлять мене тут і зараз.
Самореалізація
Пошук ресурсів і можливостей, що я можу і чому боюся діяти. Хто такі люди-тригери і як визначити свій потенціал.
Техніки
Як зрозуміти що стане улюбленою справою, яке буде приносити дохід і задоволення. Зворотній зв'язок від світу як основний метод виявити своє покликання. Технологія "мій наставник", що дозволяє знайти особистого наставника, що веде до результату 24 години на добу. Техніка бонусна стратегія розвитку креативності.
Робота з підсвідомістю
Мої схильності і переваги. Що я приховала від себе самої і чи можна уникнути невірних рішень.
Подолання страхів
Робота за авторською методикою, де я позбудуся страху осуду, боязні піти врозріз чужій думці і потерпіти невдачу. Зможу подолати грошові страхи і поліпшити свій добробут.
Конкретні кроки: як себе реалізувати в певній сфері
Покроковий алгоритм моїх дій для досягнення мети.
КУРС підходить жінкам, які:
- Не можуть знайти улюблену справу
- хочуть займатися роботою в задоволення і для заробітку
- мріють розкрити свої таланти і здібності, об'єднавши їх
- готові здійснювати конкретні дії для самореалізації
Ви отримаєте конкретні кроки для проходження з точки А В точку Б, а саме:
- знайдете необхідні ресурси, щоб попрощатися з роботою, на яку не хочеться приходити.
- зрозумієте, як найкращим чином розкрити свій талант і підвищити якість життя.
- сформуєте в свідомості справжнє бажання і прагнення для розкриття потенціалу.
- відкриєте нові грані себе, збільшите інтерес і викличете захоплення свого чоловіка, сім'ї.
- отримайте мотивацію для пошуку і реалізації улюбленої справи.
- усвідомлюєте, чим хочете займатися і зробите мрію досяжною.
- Навчіться кайфувати і працювати в задоволення, наповнюючись, а не знеструмлюючи себе.
- Побудуйте конкретні кроки від старту в обраній сфері до першого заробітку і зростання доходу в майбутньому.
Мене звуть Анна Митрофанова.
- З продавця риби і покинутої матері-одиначки я виросла до автора трансформаційних курсів для жінок.
- власниця онлайн-школи Mitrofanova School.
- творець авторських методик з особистісного розвитку для жінок.
- Провела більше 500 годин особистих консультацій і коучингу для жінок з усього світу.
- сертифікований коуч IPS, магістр психології, НЛП практик ICU.
- навчалася у Гандапаса, Ситникова, Пінтосевича, Кукушкіна. Набиралася досвіду у кращих спікерів синергії.
- знімалася з зірками у фільмах на ТНТ, з Машковим в "мільярд", в кліпі Сергія Лазарєва.
- щаслива мама двох синів.
- Живу яскравим наповненим життям, багато подорожую по світу і добре заробляю на улюбленій справі.
https://privatelink.de/?https://usmanovateam.ru/work-with-love_em