Що нового?

Придбаний Робота психолога з темою" пошук призначення " (Марія Мінакова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 883 ГРН
Учасників: 0 з 35
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 26.2 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Цей вебінар точно потрібен вам, якщо:
  • ви практикуючий психолог, і Вам необхідні конкретні інструменти та стратегії Роботи, щоб допомагати своїм клієнтам у пошуку свого призначення.
  • Ви б і самі хотіли повної самоактуалізації , усвідомити свій особистісний шлях і відшукати своє призначення.
  • вам важливо підвищувати свою кваліфікацію, і ви шукайте швидкий, корисний і максимально практичний варіант навчання.
на вебінарі з пошуку призначення ви за 3 години:
  • Навчіться проводити грамотну діагностику: наскільки Ваш клієнт далекий від самоактуалізації? чи реалізує своє призначення?
  • Ви отримаєте конкретні схеми і методики профорієнтування і роботи зі смисловою сферою особистості.
  • Навчіться працювати з внутрішніми блоками і обмеженнями, які заважають клієнту реалізовувати своє призначення
  • зрозумієте, як допомогти клієнту швидко ліквідувати "прогалини" в тих сферах, які йому давно пора розвивати в своєму житті - згідно з його призначенням
  • прослухаєте і проаналізуєте більше 10 живих прикладів з практики психологів по роботі з цією темою
  • дізнаєтеся про підводні камені і помилки при роботі з темою призначення і навчитеся долати їх
  • Навчіться працювати з 5-ма головними причинами, що заважають клієнту реалізовувати своє призначення
  • БОНУС! Розкриття вашого власного внутрішнього потенціалу, чітке розуміння того, куди і навіщо вас рухатися по життю!
Відкрийте для себе більш 10 дійсно ефективних технік і прийомів роботи з темою призначення:
  1. Робота з прототипами"кумири і улюбленці"
  2. Медитація "ідеальний Я"
  3. вправа"мрії дитинства"
  4. МАК-методика " Алло, ми шукаємо таланти!"
  5. техніка"кола Ейлера"
  6. Методика" мої минулі життя " (автор - М. Мінакова)
  7. уявний експеримент " Якби я не став..."(автор - М. Мінакова)
  8. вправа "тільки одна справа" (автор - М. Мінакова)
  9. Методика "що мене робить щасливим"
  10. профорієнтаційні методики
  11. Робота з Архетипами
і багато інших!

зверніть увагу : У роботі з пошуком призначення нам допомагатимуть найрізноманітніші напрямки психотерапії, таким чином Вам буде доступний інтегративний підхід до роботи з цією темою.

бонуси! Крім участі у вебінарі, Ви також отримаєте:
  1. Книги та статті про роботу з призначенням.
  2. корисні відео.
  3. роздаткові матеріали та презентацію вебінару.
  4. інструкції до отриманих методик.
  5. Корисні схеми і шаблони для роботи з пошуком призначення.
  6. і, звичайно, іменний сертифікат.

Детальніше на сайті, що продає:
https://privatelink.de/?http://maria-psy.ru/?q=vbr-poisk-prednaznacheniya

Угорі