Що нового?

Набір учасників Робота з гнівом: напрямок енергії в потрібне русло (Вероніка Хлєбова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 920 ГРН
Учасників: 0 з 37
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 25.9 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Практика 17 травня о 20:00 мск
Робота з гнівом: напрямок енергії в потрібне русло
Про що ця група?

Життєві кризи, які ми переживаємо, занурюють нас у важкі почуття і обмежують сценарії. Ми відчуваємо себе жертвами, з якими не рахуються, і які потребують допомоги. Застряглі почуття "складуються" в тілі, а нездатність говорити про них підсилює самотність. Якщо піднімається гнів - його нікому висловити, або ж він руйнує відносини...

У ці часи нам ні в якому разі не можна замикатися в собі, тому що це загрожує пригніченістю і озлобленістю. Необхідно знайти простір, в якому можна промовляти і проживати почуття, щоб вони не застрявали, щоб їх можна було прожити і відпустити.

Як ми позбудемося від застряглих почуттів?

Я проведу для вас три зустрічі, в яких ми будемо не тільки досліджувати страх, гнів, і самотність, а й проведемо активні практики роботи зі звільнення від них. Цього ніколи раніше не було в моїх групах, але саме активні практики можуть допомогти швидко звільнитися від деструктивних емоцій. Кожна зустріч-продовження попередньої. Одночасно збережеться і наше з вами спілкування, і моя допомога вам у називанні та визнанні вас у ваших почуттях. Налаштуйтеся на активну роботу з енергією і подбайте про те, щоб вам ніхто не завадив!

Що вас чекає на практиках?

У роботі з групою я буду використовувати активні рухові і дихальні техніки, а також медитації.

Формат зустрічей: глибинна терапія.

Сенс зустрічей: усвідомлення своїх почуттів, можливість проговорити їх, прожити, відпустити, знайти нові ресурси і можливості. Зустрітися з однодумцями, відчути єднання з іншими людьми.

https://privatelink.de/?https://vhlebova-resurs.ru/praktika?gcmes=24050509918&gcmlg=7557672

Угорі