Що нового?

Придбаний Робота з командою в МЛМ бізнесі (Валентина Прокоф'єва)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 2206 ГРН
Учасників: 0 з 46
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 49.9 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Якщо ви ставите питаннями:

• Що робити з людьми після підписання
  • Як правильно вибудовувати роботу зі своїми партнерами
  • Як збільшити товарообіг структури
  • Як мотивувати команду
що будемо розбирати:
  • типи людей, які будуть приходити в команду. Чого хоче кожен тип, чого боїться, як поводиться, що від нього чекати. Визначимо ваш тип.
  • покроковий план запуску нового партнера в бізнес. З чого починати, чому вчити, як вести. Тобто конкретна робота з новачками
  • вибудовування довірчих відносин з партнерами
  • Як повинна будуватися робота з членами команди після їх запуску в бізнес
  • Як проводити консультації, що обговорювати, що опрацьовувати. Розповім, як знаходити цілі своїх людей. Як знаходити і опрацьовувати страхи партнерів.
  • Як не боятися і почати проводити навчання для всієї структури. На які теми, як часто. Як качати і мотивувати людей. Розберемо види і структуру зборів.
  • Як збільшити товарообіг структури в останні дні звітного періоду. Як мотивувати людей на обсяги і закриття кваліфікацій.
  • Що робити, якщо людина хоче піти з бізнесу, як з ним поговорити, щоб змінити його рішення.
  • Як розгойдати командні чати. Мотивація і ВИРОЩУВАННЯ самостійних партнерів через них
  • Як тренувати свою команду
  • поговоримо про лідерство та стилі управління структурою
РЕЗУЛЬТАТ після курсу:
  • у вас будуть чіткі покрокові інструкції по роботі з командою
  • ви почнете відчувати себе справжнім наставником. У вас з'явиться сила і впевненість в собі
  • ви позбудетеся від думок:"мені нічого дати людям, я недостатньо досвідчений, я ще сам нічого не знаю і не вмію"
  • у вас з'явиться бажання всерйоз взятися за розвиток членів своєї команди
  • а найголовніше, ви почнете бачити плоди своєї праці у вигляді зростання то і чека
Тривалість 1 місяць. 8 уроків по 2 години.

Угорі