Що нового?

Придбаний Родові сценарії (ігор Мочалов, Василь Альошин)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1103 ГРН
Учасників: 0 з 37
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 31 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

терапевтичний вебінар"родові сценарії"

Історія як відомо повторюється... Уявіть собі що ваша прабабуся, бабуся з дідусем або їх сестри або дядька з тітками, пропадаючи в різні вельми стресові життєві ситуації, могли впливати на вашу реальність сьогодні? ⠀

Все це має місце у вашій генеалогії і формує родові сценарії, які як комп'ютерні програми беззаперечно виконуються нашим мозком. Запускаючись циклами з Разу в раз повторюючи раніше закладені патерни в сфері:
  • здоров'я,
  • відносини з грошима,
  • сімейного благополуччя
і для того щоб у вас була можливість визначати і змінювати ці аспекти ми представляємо вам вебінар, в ході якого Ви отримаєте інформацію для виявлення і розуміння цих механізмів, а також інструменти, для самостійної роботи.

Анонс:
  • вибір вже досконалий. Скільки свободи вам дозволено, як влаштовані сценарії і навіщо
  • Мета Вашого життя як програма, закладена батьками, як формується план і мета життя людини. Практика на її виявлення
  • всі механізми передачі сценаріїв як, чому, чим охороняється. Практика на вихід з тунелю долі
  • в які моменти життя нам випадає можливість змінити сценарій і чому в інший час дуже складно. Все про циклах і ключових точках повторення. (Техніки пошуку повторень циклів і ключових подій життя).
  • що позитивні, що позитивні сценарії - все несвобода. Пастки і обмеження ("Я не буду як тато..." та ін.) (техніка зняття позитивних обмежень на свободу)
  • щоб вийти зі сценарію - спочатку його назви (Технологія Визначення і розбору сценарію)
  • найрізноманітніші трансові практики на відпускання і опрацювання сценаріїв.
  • які сценарії ви граєте з протилежною статтю у своєму житті
  • як хвороби показують програму і проявляють її.
Тривалість вебінару два дні по три години.

Угорі