Онлайн тренінг "родовий Дім сили: як змінити непродуктивні програми, стати центром свого життя, набути впевненості та підтримки роду, наповнитися силою, любов'ю та енергією для самореалізації"
Розвиток багатьох сфер життя залежить від уміння розпізнати і змінити непродуктивні програми і сценарії, від "правильних" знань і досвіду. Вам знайоме?
Тренінг про те як:
Це величезна Сила. Це особлива Сила. Сила Життя. Джерело-самопізнання.
Без взаємодії з Родом Неможливий духовний розвиток.
Учасники курсу відзначали наступні зміни у своєму житті:
- "Сьогодні мені захотілося обійняти батька. Вперше за багато років я це зробив. Мої стосунки змінюються. Замість страху і злості в серці народжується прийняття і співчуття."
- "З початку курсу сталося багато хороших змін. Підвищення по посаді, оплати праці, реалізація себе в нових проектах. Я в захваті!"
- "Всередині змінилося ставлення до мами. Всередині. Така всередині теплота до неї! Якесь прийняття її поведінки, вчинків, ставлення до мене...з'явилося більше поваги до її життя! Поваги до її особистості! І...мама змінюється! Господи, так хочеться це не розгубити!!!"
- Відбулося разтождествление з установкою "життя=страждання", вихід з програми поглинання( світ партнера поглинає твій) при усвідомленні, що бути вільною і цілісною у відносинах абсолютно безпечно, вихід з програми "реалізація потенціалу=смерть" в програму "реалізація потенціалу=життя".
- "Якщо б я пройшла цей тренінг років 5-10 тому.. хоча б ... а то все життя пішла на сварки Приниження доказування ... і дітей немає, категорично їх боялася-так як з мамою війна реальна була .... переїзд навіть не допоміг...".
- "Відбулися найважливіші для мене зміни. Я нарешті, через 21 рік, повністю попрощалася з батьком. Тепер немає болю втрати всередині".
Розвиток багатьох сфер життя залежить від уміння розпізнати і змінити непродуктивні програми і сценарії, від "правильних" знань і досвіду. Вам знайоме?
- ходіння по муках колами,
- біль розкриваються родових програм, повторюваних сценаріїв,
- накопичується гнів і роздратування на безцільність існування,
- хочеться прибрати всі камені спотикання, що заважають розкриттю своєї істинної сили,
- вийти з Фази застою, завершити багаторічну хворобливу трансформацію і знайти нову себе, повну сил, життя і натхнення,
- прибрати страх і відчуття марності всього, що роблю або можу зробити,
- знову відчути силу мрії, силу бажання,
- хочеться, щоб діти і онуки жили вже своїм життям і допомагали розквітати Роду, а не розсьорбували навантаження,
- практикувати, коли є розуміння, чому? Навіщо? і для чого?
- відчуття розгубленості, сенсу життя, апатія,
- страхи і тривоги постійні,
- стан жертви і вічно винна,
- родичі не спілкуються, гілка роду згасає,
- у сім'ї все більше і більше дистанція один від одного,
- немає задоволеності своїм життям, відчуття, що не зробила того за чим прийшла.
Тренінг про те як:
- Знаходячи знання, вивчити, зрозуміти і прийняти свою родову систему, забути про родових програмах і сценаріях, про все негативне.
- Прийти до стану любові, поваги, подяки до Роду.
- Розкрити родовий потік любові і світла, прийняти дари, таланти, можливості, ресурси і підтримку роду і передати дітям і онукам.
Це величезна Сила. Це особлива Сила. Сила Життя. Джерело-самопізнання.
Без взаємодії з Родом Неможливий духовний розвиток.
Учасники курсу відзначали наступні зміни у своєму житті:
- "Сьогодні мені захотілося обійняти батька. Вперше за багато років я це зробив. Мої стосунки змінюються. Замість страху і злості в серці народжується прийняття і співчуття."
- "З початку курсу сталося багато хороших змін. Підвищення по посаді, оплати праці, реалізація себе в нових проектах. Я в захваті!"
- "Всередині змінилося ставлення до мами. Всередині. Така всередині теплота до неї! Якесь прийняття її поведінки, вчинків, ставлення до мене...з'явилося більше поваги до її життя! Поваги до її особистості! І...мама змінюється! Господи, так хочеться це не розгубити!!!"
- Відбулося разтождествление з установкою "життя=страждання", вихід з програми поглинання( світ партнера поглинає твій) при усвідомленні, що бути вільною і цілісною у відносинах абсолютно безпечно, вихід з програми "реалізація потенціалу=смерть" в програму "реалізація потенціалу=життя".
- "Якщо б я пройшла цей тренінг років 5-10 тому.. хоча б ... а то все життя пішла на сварки Приниження доказування ... і дітей немає, категорично їх боялася-так як з мамою війна реальна була .... переїзд навіть не допоміг...".
- "Відбулися найважливіші для мене зміни. Я нарешті, через 21 рік, повністю попрощалася з батьком. Тепер немає болю втрати всередині".
https://privatelink.de/?https://vk.com/market-76487036?w=product-76487036_6291899%2Fquery