Для кого?
(01)
Ви відчуваєте, що живете як сусіди. Ваш шлюб розсипається на шматочки. Почуття згасають. Вам не хочеться нічого. В голові питання: "Невже це все? Чому це відбувається з нами, адже колись ми були так закохані і щасливі?"
(02)
Ви відчуваєте тужливе самотність: зовсім немає подруг і підтримки. Ні з ким поговорити, порадитися і посидіти на літній веранді, нікому написати "приїжджай, відкриємо пляшечку вина і подивимося фільм", коли сумно. Або весело.
(03)
Ви хочете емоцій і вже зневірилися знайти свою любов. Прослизають думки " а може мені і не судилося? Може Немає в світі моєї людини?"
(04)
Ви живете в стані"все сама". Ви можете все. Побудувати бізнес, вкрутити лампочку, принести п'ятилітрову пляшку з магазину. Але так хочеться іноді просто" на ручки " і уткнутися в шию рідній людині.
(05)
Ви не розумієте, чому досі одна і чому на сайтах знайомств трапляються одні сумнівні персонажі. Ви така красива, розумна, добра, господарська і взагалі ідеал. Але пропозиції тільки на один вечір.
(06)
Ви втомилися від ролі хорошої дівчинки. Ви зручна. Робите те, що" потрібно " і те, що від вас очікують. Але не те, що хочете.
(07)
Ви в розлученні, але всередині все ще живе образа на колишнього і страх, що знову доведеться пережити біль розставання. Ви постійно озираєтесь назад і відчуваєте, що з вами погано поводились.
(08)
Живете з почуттям, що зараз йде тільки чернетка життя, і ось трапиться щось... і я заживу!
Програма
5 модулів
10 практик від Марти
Преднавчання. Жіноча краса
Внутрішня краса: як стати жінкою, яка світиться зсередини
Жіноча Синергія: де знайти подруг і чому це так важливо
1 модуль. Я.
Результат: зрозумієте, що ваше життя тільки в ваших руках, а значить щасливе життя — це ваша реальність, до неї лише крок.
Початок: чому життя складається зовсім не так як хочеться
Позиція жертви: як перестати шукати винних і почати жити своє життя
Довіра до світу: як впоратися з невиправданими очікуваннями
"Вони без мене не впораються": як виявити у себе синдром рятувальника і впоратися з ним
Перший крок: як і з чого почати шлях до щастя?
3 практики
2 модуль. Самоцінність і внутрішня опора
Результат: дізнаєтеся, як проживати своє власне життя, зрозумієте, як не залежати від чужої думки
Внутрішня опора: чому ми залежимо від чужої думки і боїмося критики
Як стати дорослою для самої себе: покроковий план на прикладі Марти
Діагностика: чому немає впевненості в собі
Краса в голові: як підвищити впевненість і самооцінку
2 практики
3 модуль. Реалізація та фінанси
Результат: зрозумієте, як ви хочете проживати своє життя і отримувати від неї фінансову винагороду через задоволення і легкість. Дізнаєтеся, як знайти справу, яка буде приносити вам радість і задоволення.
Жінка і гроші: що робити, якщо їх не вистачає
Жінка і реалізація: як поєднувати особисте життя і роботу
Як знайти справу, яка буде приносити задоволення і гроші
Легкість: як залишатися щасливою, незважаючи на будь-які зовнішні обставини
2 практики
4 модуль. Любов
Результат: навчіться вибудовувати відносини, в яких вас люблять, цінують і поважають.
Відносини з партнером: як висловлювати любов і говорити про свої бажання
Плавність: як знайти стан, від якого так кайфують чоловіки, що готові завалювати квітами
Інтерв'ю з сексологом. Відверто про те, що хвилює кожну жінку
Любов на довгі роки: як зберегти почуття у відносинах з чоловіком
Любов: як побудувати міцні і щасливі відносини з собою
3 практики
Спікер
Жіночий коуч
Підприємець-мережа магазинів жіночого одягу martache_woman
https://marta-che.ru/roman?utm_source=bot31.03
Останнє редагування: