Книга є практичним посібником для глибинних психологів тому, що вона містить навчальний курс по Старшим Арканам Таро Тота. Шлях по арканах-це подорож в Архетипову реальність першопричин і"законів Всесвіту". Саме в цій реальності знаходяться коріння психологічних і психосоматичних проблем, які вносять в життя дисгармонію, самотність, бідність, хвороби. Книга звернена до бізнес-леді, якщо вони хочуть самостійно, без психолога, зрозуміти глобальні причини незадовільного стану своїх справ в темі любові, Здоров'я і бізнесу. У ній простою мовою описані фундаментальні причини основних життєвих проблем і психосоматичних захворювань, які властиві дівчатам, реалізованим в бізнесі. Після освоєння матеріалу цієї Книги стає ясно, як прийти до стану внутрішньої гармонії. Як виконати бажання з найвищою легкістю, жити в стані щастя без зусиль.
обсяг : 800 стор.
формати: FB2, EPUB, iOS.EPUB, (ще 7)
Книгу тільки хочу купити, не читала, але дуже хочу прочитати. Така енергетика виходить від неї що просто немає сил утриматися. Прочитаю напишу докладний звіт. Обіцявши.
Супер! Спасибі, Ірина, дуже цікаво і пізнавально. І читається книга легко, а вже скільки смислів закладено в кожній її рядку...
Рекомендую всім до прочитання!
Приголомшлива книга, яку я давно чекала. Спасибі автору за глибину і об'єм, що допомагає осмислювати своє життя. Книга допомагає визначити, в якій точці життя ви зараз, а так само в набутті зрілості. Рекомендую до прочитання.
Приголомшлива книга, давно чекала таку книгу до прочитання. Почала читати з величезним захватом. Спасибі автору за такий глибокий і об'ємний погляд, який дуже допомагає осмислювати своє життя.
Супер! Спасибі, Ірина, дуже цікаво і пізнавально. І читається книга легко, а вже скільки смислів закладено в кожній її рядку...
Рекомендую всім до прочитання!
Приголомшлива книга, яку я давно чекала. Спасибі автору за глибину і об'єм, що допомагає осмислювати своє життя. Книга допомагає визначити, в якій точці життя ви зараз, а так само в набутті зрілості. Рекомендую до прочитання.
Приголомшлива книга, давно чекала таку книгу до прочитання. Почала читати з величезним захватом. Спасибі автору за такий глибокий і об'ємний погляд, який дуже допомагає осмислювати своє життя.
формати: FB2, EPUB, iOS.EPUB, (ще 7)
https://privatelink.de/?https://www.litres.ru/irina-nikolaevna-pan/roman-s-taro-tota-prakticheskaya-psihologiya-lubvi-i/