Що нового?

Придбаний Роман з Таро Тота. Практична психологія любові і бізнесу. Книга Коучинг (Ірина Паніна Столмова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 364 ГРН
Учасників: 0 з 7
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 54.1 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Книга є практичним посібником для глибинних психологів тому, що вона містить навчальний курс по Старшим Арканам Таро Тота. Шлях по арканах-це подорож в Архетипову реальність першопричин і"законів Всесвіту". Саме в цій реальності знаходяться коріння психологічних і психосоматичних проблем, які вносять в життя дисгармонію, самотність, бідність, хвороби. Книга звернена до бізнес-леді, якщо вони хочуть самостійно, без психолога, зрозуміти глобальні причини незадовільного стану своїх справ в темі любові, Здоров'я і бізнесу. У ній простою мовою описані фундаментальні причини основних життєвих проблем і психосоматичних захворювань, які властиві дівчатам, реалізованим в бізнесі. Після освоєння матеріалу цієї Книги стає ясно, як прийти до стану внутрішньої гармонії. Як виконати бажання з найвищою легкістю, жити в стані щастя без зусиль.
Книгу тільки хочу купити, не читала, але дуже хочу прочитати. Така енергетика виходить від неї що просто немає сил утриматися. Прочитаю напишу докладний звіт. Обіцявши.

Супер! Спасибі, Ірина, дуже цікаво і пізнавально. І читається книга легко, а вже скільки смислів закладено в кожній її рядку...
Рекомендую всім до прочитання!

Приголомшлива книга, яку я давно чекала. Спасибі автору за глибину і об'єм, що допомагає осмислювати своє життя. Книга допомагає визначити, в якій точці життя ви зараз, а так само в набутті зрілості. Рекомендую до прочитання.

Приголомшлива книга, давно чекала таку книгу до прочитання. Почала читати з величезним захватом. Спасибі автору за такий глибокий і об'ємний погляд, який дуже допомагає осмислювати своє життя.
обсяг : 800 стор.
формати: FB2, EPUB, iOS.EPUB, (ще 7)
https://privatelink.de/?https://www.litres.ru/irina-nikolaevna-pan/roman-s-taro-tota-prakticheskaya-psihologiya-lubvi-i/

Угорі