Що нового?

Придбаний Російські руни і перетворення реальності (Тетяна Тесс)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 3456 ГРН
Учасників: 0 з 80
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 44.9 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Початок курсу: 2 жовтня
Автор курсу: Тетяна Тесс
За результатами проходження курсу:
  • ви освоїте методи очищення, набору і управління енергіями за допомогою російських рун;
  • ви зможете визначати наявність негативних програм і установок, пристріту, псування, наклепів, а також методи їх зняття;
  • ви навчитеся складати змови і заклинання і зможете застосовувати їх в магічній практиці з російськими рунами;
  • ви зможете визначати залежність від токсичних егрегорів, а також ви зможете відрізати ваше біополе від токсичного егрегора і токсичних прив'язок за допомогою російських рун;
  • ви навчитеся усувати самосаботаж за допомогою російських рун;
  • Ви отримаєте унікальні методики складання афірмацій і роботи з ними з використанням російських рун;
  • Ви отримаєте метод роботи з картою виконання бажань за допомогою російських рун;
  • ви зможете вирішувати проблеми в сфері фінансів, кар'єри, бізнесу, нерухомості, відносин і здоров'я;
  • Ви отримаєте методи вирішення ваших проблем з нерухомістю при купівлі, продажу, оренді нерухомості із застосуванням російських рун;
  • Ви отримаєте способи вирішення ваших проблем з боргами, кредитами, фінансовими і матеріальними втратами використовуючи для цього Російські руни;
  • Ви отримаєте інструменти вирішення ваших проблем з роботою, кар'єрою, зі звільненнями і скороченнями;
  • Ви отримаєте методи вирішення ваших проблем у сфері особистих відносин, залучення у ваше життя потрібного Вам партнера і щасливого шлюбу;
  • Ви отримаєте способи роботи з російськими рунами при відновленні організму, здоров'я, усунення причин соматичних захворювань;
  • додатково Ви отримаєте можливість вирішувати свої проблеми шляхом виконання домашніх завдань, які я особисто буду перевіряти і давати вам письмові рекомендації.
Срібло-8 занять
  • Російські руни і квантове поле. Взаємодія російських рун і квантового поля
  • Техніка безпеки при магічних практиках і роботі з російськими рунами
  • Порядок формування бажання, наміри і емоційний настрій для роботи з російськими рунами
  • вплив звуку на людину. Звукова активація російських рун
  • Російські руни при усуненні і видаленні негативних програм, негативних установок і блоків
  • Покрокове вирішення ваших проблем з боргами, кредитами, фінансовими і матеріальними втратами
  • збільшення доходів, розвиток бізнесу, поліпшення матеріального і фінансового стану за допомогою російських рун
  • рішення проблем при працевлаштуванні та отриманні гідної заробітної плати за допомогою російських рун
https://privatelink.de/?https://mastervision.su/tess-russian-runes/home-tasks-2/

Угорі