Що нового?

Придбаний [rosint] інтернет-розвідник 1.0 (Олександр Тимохін)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 3640 ГРН
Учасників: 0 з 85
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 44.5 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

чому ви навчитеся

Ви зможете миттєво знаходити потрібну вам інформацію: замість витрати 2х годин на пошук, ви будете знаходити її за 2 хвилини!

Ви дізнаєтеся, як безкоштовно знаходити готові аналізи ринків, маркетингові дослідження та іншу аналітику, вартістю в тисячі доларів.

Ви навчитеся перевіряти контрагентів і партнерів, зможете виявляти у них ознаки фірм-одноденок або шахрайські схеми.

Ви освоїте найцінніший навик конкурентної розвідки-звідки вони беруть трафік, як і де рекламуються, в чому їх переваги і як все це звернути собі на користь.

Ви вивчите основи мережевої безпеки і анонімності, щоб не залишати слідів в процесі пошуку.

Ви дізнаєтеся, як убезпечити себе особисто і свою компанію від витоків комерційної або приватної інформації.

Введення в інтернет-розвідку

Правові основи розвідки
Класифікація методів розвідки
Підготовка робочого місця
Основи анонімності в мережі
Розвідувальний цикл
Основи аналізу інформації

техніки пошуку інформації
  • Принцип роботи пошукових систем
  • оператори пошуку Google
  • оператори пошуку Yandex
  • інші пошукові системи
перевірка фізичних осіб
  • Пошук по ПІБ
  • Пошук по телефону
  • пошук по емейлу
  • пошук по нікнейму
  • Пошук по фото і соцмережам
перевірка юридичних осіб
  • пробивши по реєстрах
  • пробивши по офшорах
  • аналіз сайтів і доменів
  • аналіз соцмереж
  • аналіз реклами та трафіку
  • аналіз відгуків
інші техніки пошуку
  • пошук в Телеграм
  • пошук в даркнеті
  • пошук офіційних публікацій
  • пошук баз даних
  • пошук статистичної інформації
заключний модуль
  • підготовка звітів
  • ресурси для подальшого розвитку
Давайте знайомитися, Мене звуть Олександр Тимохін,
я керівник інформаційно-аналітичного агентства "ROSINT". Вже три роки ми допомагаємо своїм клієнтам легально знаходити таку ділову інформацію в мережі, яку самі вони знайти не можуть (при цьому не порушуючи закон).

Ми спеціалізуємося на зборі та аналізі інформації з відкритих джерел, конкурентній розвідці та перевірці компаній.

За 10 років ми сформували широкий арсенал технік і методів пошуку різної інформації в мережі (у своїй роботі використовуємо 1500+ спеціалізованих сервісів і джерел).

Я бачу зростаючий інтерес до теми OSINT (англ. "Open Source Intelligence" - "розвідка у відкритих джерелах"), як в Росії, так і в усьому світі. Тому я створив цей курс, в якому зібрав весь свій досвід за 10 років роботи в сфері аналізу та пошуку інформації.
https://privatelink.de/?https://rosint.info/teach_text/

Угорі