чому ви навчитеся
Ви зможете миттєво знаходити потрібну вам інформацію: замість витрати 2х годин на пошук, ви будете знаходити її за 2 хвилини!
Ви дізнаєтеся, як безкоштовно знаходити готові аналізи ринків, маркетингові дослідження та іншу аналітику, вартістю в тисячі доларів.
Ви навчитеся перевіряти контрагентів і партнерів, зможете виявляти у них ознаки фірм-одноденок або шахрайські схеми.
Ви освоїте найцінніший навик конкурентної розвідки-звідки вони беруть трафік, як і де рекламуються, в чому їх переваги і як все це звернути собі на користь.
Ви вивчите основи мережевої безпеки і анонімності, щоб не залишати слідів в процесі пошуку.
Ви дізнаєтеся, як убезпечити себе особисто і свою компанію від витоків комерційної або приватної інформації.
Введення в інтернет-розвідку
Правові основи розвідки
Класифікація методів розвідки
Підготовка робочого місця
Основи анонімності в мережі
Розвідувальний цикл
Основи аналізу інформації
техніки пошуку інформації
- Принцип роботи пошукових систем
- оператори пошуку Google
- оператори пошуку Yandex
- інші пошукові системи
- Пошук по ПІБ
- Пошук по телефону
- пошук по емейлу
- пошук по нікнейму
- Пошук по фото і соцмережам
- пробивши по реєстрах
- пробивши по офшорах
- аналіз сайтів і доменів
- аналіз соцмереж
- аналіз реклами та трафіку
- аналіз відгуків
- пошук в Телеграм
- пошук в даркнеті
- пошук офіційних публікацій
- пошук баз даних
- пошук статистичної інформації
- підготовка звітів
- ресурси для подальшого розвитку
Давайте знайомитися, Мене звуть Олександр Тимохін,
я керівник інформаційно-аналітичного агентства "ROSINT". Вже три роки ми допомагаємо своїм клієнтам легально знаходити таку ділову інформацію в мережі, яку самі вони знайти не можуть (при цьому не порушуючи закон).
Ми спеціалізуємося на зборі та аналізі інформації з відкритих джерел, конкурентній розвідці та перевірці компаній.
За 10 років ми сформували широкий арсенал технік і методів пошуку різної інформації в мережі (у своїй роботі використовуємо 1500+ спеціалізованих сервісів і джерел).
Я бачу зростаючий інтерес до теми OSINT (англ. "Open Source Intelligence" - "розвідка у відкритих джерелах"), як в Росії, так і в усьому світі. Тому я створив цей курс, в якому зібрав весь свій досвід за 10 років роботи в сфері аналізу та пошуку інформації.
я керівник інформаційно-аналітичного агентства "ROSINT". Вже три роки ми допомагаємо своїм клієнтам легально знаходити таку ділову інформацію в мережі, яку самі вони знайти не можуть (при цьому не порушуючи закон).
Ми спеціалізуємося на зборі та аналізі інформації з відкритих джерел, конкурентній розвідці та перевірці компаній.
За 10 років ми сформували широкий арсенал технік і методів пошуку різної інформації в мережі (у своїй роботі використовуємо 1500+ спеціалізованих сервісів і джерел).
Я бачу зростаючий інтерес до теми OSINT (англ. "Open Source Intelligence" - "розвідка у відкритих джерелах"), як в Росії, так і в усьому світі. Тому я створив цей курс, в якому зібрав весь свій досвід за 10 років роботи в сфері аналізу та пошуку інформації.
https://privatelink.de/?https://rosint.info/teach_text/