Що нового?

Придбаний Розбіратор (Алекс Акімов)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 364 ГРН
Учасників: 0 з 10
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 37.9 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Навчися за 3 хвилини навичкам затребуваної професії і почни заробляти від 45 тис. в день

ALEX AKIMOV
  • 153к підписників в Instagram
  • Творець найбільш хайпових сторіс в російському Media
  • Автор і ідейний натхненник першого в Росії освітнього курсу в форматі серіалу,
Який пройшли вже понад 1500 осіб
* Майстер спорту зі спортивної акробатики

Відео 1
Простий і ефектний трюк, який можна робити не тільки на Новий рік і не тільки з шампанським. Підійде і гуртка і стакан і будь-яка інша ємність, ідей і варіацій купа. До речі, через 2 тижні після мене такий ролик виставив Вілл Сміт з кухлем чаю... мені все скидали його в Директ, з твердженням, що великий актор підгледів цю ідею. Збіг? Хто знає!

Відео 2
Ідея цього ролика прийшла перед поїздкою до Європи, де намічалося багато країн, одна тепліша за іншу. Чому б не знімати по одній речі в кожній країні? В результаті план змінився, країни змінилися, довелося залишитися в Москві на півроку, але пізніше я згадав про нього і довів до розуму. Подивимося на всі тонкощі того, як робився такий перехід в різних країнах!

Відео 3
Один з моїх улюблених роликів: адже в ньому я сам написав собі пісню, знайшов вокалістку і записав на студії! У проекті багато цікавого-ретро ефекти рук і ударів по п'ятій точці, купа моїх фігур, яка об'єднується в одну, полум'я на екрані телефону, ефект стоп-кадру людини в стрибку, ну і, звичайно, роздягання дівчат за допомогою телефону.

Відео 4
Незабутня подорож до Ісландії планувалася саме так, як показано на відео. Тому ми вирішили заздалегідь піти в те ж саме кафе і зняти початок маленького, ролика, який я змонтував по дорозі з цього водоспаду, тут же виклав в Instagram і зібрав багато позивних відгуків. Звернемо увагу на руки з картою і спалах, яка перенесла нас в цю холодну і прекрасну країну. Хто знає, може в один день вона туди перенесе і вас?

Відео 5
Ролик з купою фішок, які можна повторити в домашніх умовах. Ідея народилася з локації-ми знайшли Вінтажний готель і, звичайно, ефект старовини напрошувався сам собою. Подивимося, як він досягався, а також розберемо нюанси зйомки "з шафи", "від імені макаронів". Ну і звичайно, тут цілих 4 ефектних прийому, про які запитували все: приготування пасти за секунду, вичавлювання кави з зерен руками, швидке набирання і спуск ванни і, нарешті, Миттєве переодягання на ходу(ось тут я помстився вулицю Сміту і взяв його ідею, в чому тут же зізнався). Заглянемо, як це швидко повторити на своєму телефоні.

Відео 6
Ох і найкрутіший був воркшоп! І хлопці і я багато чому в ньому навчилися, тому і ролик вийшов легким і з купою цікавих прийомів. Підглянемо, як робився магічний куля і його рух, всі переходи, перевтілення і переміщення по таємничому острову. Все це не виходячи з телефону, само собою!

Відео 7
Тут ми підглянемо, як зроблено зникнення з ліжка, ефектна склейка з бризками води і як відео стрибка в пустелі виявилося всередині самого ролика-у мене в руці на екрані телефону.

Відео 8
Знята експромтом за годину до вильоту з Катару, серія про секретного агента, залежного від соцмереж. Звернемо увагу на загальні техніки монтажу у напрямку руху, звукам і планам. Подивимося, за допомогою всього досягалася гнівна трясучка агента і, само собою, перевтілення в шейха.

Відео 9
Додавання звуків, таких як бійка, відкривання дверей, шум вулиці і не тільки. Довелося повозитися з перевтіленнями в мажора-покажу нюанси. Як робити варто і не варто. Ну і і нюанси зйомки, звичайно, не залишаться без коментарів.

Відео 10
Ця серія поки більше всіх нашуміла. Важливість підготовки, історія колаборацій і роботи з акторами тут вельми цікава, тому не залишимо без уваги. А також покажу в проекті, як робився анімований стоп-кадр з назвою серії, ефект бінокля, вставка жирафа з Youtube, ну і, звичайно, перетворення в пінгвіна! Буде весело.

Угорі