Що нового?

Придбаний Розблокуй свою уяву (Анастасія Кольченко)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1300 ГРН
Учасників: 0 з 10
Організатор: Квітка Квітка
Статус: Збір коштів
Внесок: 135.2 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Квітка

Модератор
Команда форуму

Для кого цей курс
Я створила цей курс для тих, хто застряє перед чистим аркушем.

Для тих, у кого ідеї ніби є, але наче сховалися десь за диваном і не хочуть виходити.

Що ми будемо робити
Ми будемо розблоковувати уяву, запускати мозок у творче «вільне плавання» і вчитися генерувати образи легко, без напруги. Тут не буде критики чи малювання у стилі академізму. Навпаки – ми шукатимемо нові ідеї через гру, плями, випадковості та маленькі творчі експерименти. Я покажу, як змотивувати себе м’яко, коли немає натхнення, і як із найпростішої акварельної плями знайти характер, історію або навіть цілого персонажа.

У результаті проходження курсу у вас:

• сформується впевнене розуміння власного творчого процесу;
  • з’являться інструменти для роботи з уявою без страху білого аркуша та внутрішньої напруги;
  • ідеї перестануть бути випадковими – з’явиться ясність, опора та відчуття контролю над процесом.

Як проходить навчання
Одразу після оплати ви отримаєте імейл з доступом до курсу.

Дивіться відеоуроки у зручний для вас час і створюйте власних персонажів легко та з задоволенням!

Тривалість доступу – 3 місяці з моменту оплати.

Авторка курсу
Привіт, я Анастасія Кольченко, художниця-ілюстраторка дитячих книг з досвідом понад 7 років. Обожнюю малювати та вигадувати історії для авторів і видавництв з різних куточків світу (серед них – видавництво Юлії Сливки, Radius Art Gallery, Leap&Learn, Happy Bara та інші). Працюю як у цифровому форматі, так і традиційними матеріалами – і щиро кайфую від поєднання цих двох світів. Найбільша нагорода для мене – бачити, як мої персонажі та історії викликають посмішку у людей.

Програма курсу

Поговоримо про матеріали
Звільнення від блоків
Дослідіть свою уяв
у
Практика, спостереження та дослідження
Фінальна ілюстрація

Ціна: 26 usd ~22,27 eur
Уроків: 5
Мова: Українська

https://kolchenko.kwiga.com/courses/rozblokui-svoiu-uiavu

Угорі