Що нового?

Придбаний Розчищення (Анна Ященко)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 328 ГРН
Учасників: 0 з 10
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 34.1 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Розчистимо і розвантажимо вашу голову, життя, всі справи, плани і "хвости"
Залишитеся з гранично чітким і потрібним вам планом на залишок квітня 2021 з 10-20 пунктів.
Навчіться жити вільніше, зрозумієте, чого ви самі хочете

ДЕНЬ 1
Обговоримо перевантаження мозку, шкоду багатозадачності, виснаження нашої усвідомленості, уваги і сили волі до кінця дня. Розглянемо тільки найкорисніші і практичні моменти для щоденного життя, що конкретно з цим робити. Складемо повний список всіх ваших справ, систем, планів, обіцянок, зобов'язань та інших "хвостів".

Коротке практичне відео про те, як я працюю з програмою Essential PIM (або іншим менеджером персональної інформації). Останні кілька років абсолютно нічого не зберігаю в голові. Зараз головою я думаю, а не пам'ятаю.
БОНУС

ДЕНЬ 2
Що вами рухало, коли ви понабрали собі в життя весь цей список справ? Пройдемося по різних фільтрів, які багато допоможуть зрозуміти-що саме ви проживаєте, як і чому. Як егоцентризм і інфантилізм (незрілість особистості) впливають на наші списки справ, як вони підсовують нам зайве і сміттєве. Проаналізуємо ваші обіцянки. Подивимося на терміновість і важливість справ. Відкладемо" Хочухи " в сторону в те місце, де ви їх не втратите. Подивимося в очі реальності. Результат: зменшення списку на 30-50% з робочого поля.

ДЕНЬ 3
Чому більшість справ досі не були виконані? Чому деякі тягнулися роками? Прийшов час це чітко зрозуміти і дізнатися. Що саме змушувало вас прокрастинувати, відкладати, не виконувати, навантажувати себе все сильніше? Викинемо ті справи, які точно нереально виконати в ближайее час.

ДЕНЬ 4
Бисто виконаємо пачку справ і розчистимо список від легких і простих. Навичка" закривання хвостів " - що це, як і навіщо. Навіщо у себе його розвивати, і як часто використовувати. Що конкретно заважає в звичайному житті регулярної розчищення"хвостів". Забюджетуємо час на всі справи. Продекомпозіруем (розділимо на складові частини) одну велику справу. Стане зрозуміло, що і як з рештою списком.

ДЕНЬ 5
Наскільки моє життя Мені приємне? "Повинен" або "Хочу"? "Так, чорт забирай!", "Так" чи "ні"? Якими справами наповнений ваш день? Скільки того й іншого в житті? Що з цим можна зробити-які є варіанти і алгоритми рішення?
Результат:
Залишаємося на п'ятому дні з істотно розвантаженим списком справ, які повинні бути дійсно виконані. Яким нічого не заважає бути виконаними. Максимальна чіткість і конкретика.

https://privatelink.de/?https://energytime1.ru/raschistka

Угорі