Що нового?

Набір учасників Розібратися. Застосовувати. Зцілитися. Тариф Лекція 1 + Лекція 2 (Аня Шаповалова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 3309 ГРН
Учасників: 0 з 28
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 122.9 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
зміст програми:
Лекція 1-Все про безпечне зниження жирів (27.06.2022, тривалість лекції 2.5-3 години)

Питання, які будуть розглянуті на лекції:

• Базова інформація про жири (корисні і некорисні жири)
  • Рівні навантаження на печінку (скільки жирів повинно бути в раціоні і як визначити комфортний для себе рівень)
  • Зниження жирів і гормональне здоров'я жінки
  • Зниження жирів і втрата ваги
  • Зниження жирів і желчеотток/застій жовчі
  • Зниження жирів і здоров'я мозку
  • Розбір поширених помилок, які допускають люди при зниженні жирів
  • Чому виникає тяга до жирів і що з цим робити
  • Чому важливо підібрати комфортний для себе рівень очищення і як це зробити на практиці
  • Ранкове очищення печінки як основний інструмент підтримки і розвантаження печінки на щоденній основі
  • Практичні підказки та рекомендації, як зробити так, щоб ранкове очищення було дійсно комфортним для вас
  • Що стоїть за труднощами в питаннях зниження явних жирів на практиці і що робити, якщо вам виявилося складно їх знижувати
  • Що стоїть за труднощами виключати явні жири і що робити, якщо вам складно виключати жири
  • Особливості харчування дітей, літніх людей, вагітних, годуючих, які планують вагітність і людей з великою кількістю хронічних симптомів
  • Кому не можна виключати явні жири
  • Розбір варіантів ефективних стратегій зниження жирів

Лекція 2-Особливості харчування з виключенням радикальних жирів на тривалий період (29.06.2022, тривалість лекції 2.5-3 години)

• Як визначити свою готовність до тривалого харчування без радикальних жирів
  • Чому навіть на безжировому харчуванні іноді може виникати різка тяга до жирів (наприклад, під час стресу або складних емоційних моментів) і практичні рекомендації, як з цим впоратися
  • Секрети і практичні підказки в питаннях харчування і прийому добавок, які допоможуть вам зробити харчування без явних жирів дійсно комфортним
  • Як правильно вводити жири в раціон після їх тривалого виключення
  • Мій особистий досвід і ексклюзивні напрацювання, якими я не ділилася в блозі

https://privatelink.de/?https://anishapo.com/fatfree

Угорі