Що нового?

Придбаний Розкрутка в Instagram з нуля (Павло Лобастов)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1802 ГРН
Учасників: 0 з 46
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 40.7 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Ти давно стежиш за всіма, переглянув/а купу відео,але результату досі немає? Я знаю, що є купа причин чому у тебе досі не розкручений профіль в Instagram і немає клієнтів. Але вся справа в інформації по розкрутці, точніше в її відсутності! І я готовий поділитися з тобою цією безцінною інформацією, яку я по крихтах збирав 4,5 роки!

Я не обіцяю, що після проходження навчання ти розкрутиш за місяць свій Instagram аккаунт до 100 тисяч передплатників, проте я можу з упевненістю сказати, що після навчання ти отримаєш всі необхідні знання, щоб стабільно отримувати
1-10 тис передплатників на місяць і навіть більше! Головне застосувати цю інформацію і тоді все буде!

мій авторський курс з розкрутки в Instagram складається з 7 докладних відео з домашнім завданням після кожного уроку:
  1. де в Instagram гроші
  2. заповнення профілю та його стиль
  3. Як писати продають пости в Instagram
  4. Все про хештеги і чому вони так важливі
  5. аналітика в Instagram
  6. 7 етапів набору передплатників
  7. 5 етапів чорного набору передплатників
мій курс підійде:
  1. Блогерам
  2. власникам пабликів
  3. бізнесменам і брендам
  4. експертам, які продають себе і свої товари або послуги
як відбувається процес доступу до курсу і навчання:
  1. ти оплачуєш курс
  2. отримуєш доступ до першого відео з курсу
  3. ти його дивишся і виконуєш ДЗ
  4. я перевіряю ДЗ, якщо все норм, то я його схвалюю і ти отримуєш доступ до другого уроку з курсу, там знову ДЗ, його теж виконуєш і все по колу.
За підсумком навчання ти отримаєш всі необхідні знання і техніки розкрутки в Instagram, отримаєш передплатників і клієнтів, якщо ти продаєш товари, рекламу або послуги і почнеш заробляти!
https://privatelink.de/?http://taplink.cc/lobastov_pavel/p/146e5/

Угорі