як виявилося за роки моєї роботи найпершою умовою щасливих відносин є не зрілість людини, не зустріч відповідного партнера, не психологічна підготовка, не добре серце, не багатство, не здоров'я, ні щось в цьому дусі. Найпершим я підкреслюю першою умовою є завершення старих відносин
За роки своєї роботи я переконався в цьому також як і в тому, що двічі два рівно чотирьом. Принаймні в простій арифметиці. Це аксіома. Перш, ніж почати нові відносини, потрібно закінчити відносини старі. Це не просто слова.
Я зустрічав величезне число людей, які раді були почати відносини, але їм заважав привид минулого, вантаж минулого
Виходить, що відносини потрібно завершувати це очевидно:
Дуже багато матеріалу як почати відносини як зробити їх краще. Але ніде про те, як закінчити відносини, які тягнуться з минулого. І я вирішив виправити ситуацію. Я зібрав все що знаю по цій темі, все що знайшов в науковій літературі, все що допомогло моїм клієнтам і так з'явився мій аудіо-тренінг. Незважаючи на хорошу наукову основу, весь матеріал я виклав зрозумілою, простою мовою
Якщо ви застосуєте ті дієві, прості прийоми, які я зібрав в аудіотренінгу, то я гарантую:
Що робити з почуттям провини
Ключовий секрет щастя
Головні помилки відносин з колишніми
Чому не варто розлучатися друзями
Що робити, якщо колишній не відстає
І багато іншого...
Цей тренінг простий в засвоєнні, з практичної миттєво працюючої інформації
За роки своєї роботи я переконався в цьому також як і в тому, що двічі два рівно чотирьом. Принаймні в простій арифметиці. Це аксіома. Перш, ніж почати нові відносини, потрібно закінчити відносини старі. Це не просто слова.
Я зустрічав величезне число людей, які раді були почати відносини, але їм заважав привид минулого, вантаж минулого
- вони продовжували жити надією незважаючи на те що відносини закінчилися багато років тому
- вони ніяк не могли зупиниться і продовжували повертатися в думках в минуле хоча у них вже були нові відносини і зрозуміло нові відносини дуже страждали від такого повернення до минулого
- вони в нових відносинах вели себе точно так само як в старих і це все псувало
Виходить, що відносини потрібно завершувати це очевидно:
- Це звільняє місце для нових відносин
- Дає енергію
- Дозволяє дихати на повні груди
Дуже багато матеріалу як почати відносини як зробити їх краще. Але ніде про те, як закінчити відносини, які тягнуться з минулого. І я вирішив виправити ситуацію. Я зібрав все що знаю по цій темі, все що знайшов в науковій літературі, все що допомогло моїм клієнтам і так з'явився мій аудіо-тренінг. Незважаючи на хорошу наукову основу, весь матеріал я виклав зрозумілою, простою мовою
Якщо ви застосуєте ті дієві, прості прийоми, які я зібрав в аудіотренінгу, то я гарантую:
- Біль від розставання піде
- Тяжкість колишніх відносин, їх негативний вплив на ваше життя закінчиться
- як саме старі відносини псують нові (вже знання цих причин дає хороший звільняє ефект)
- чому стосунки не закінчилися, якщо ми вже розлучилися? Це глибинні, справжні причини. У жодній статті в Інтернеті ви не знайдете навіть згадки про ці причини
- 4 потужних способи закінчити відносини і розлучитися з минулим (вам особисто підійдуть мінімум два). Ефект буде колосальним, а зусилля невеликі
- Як зменшити біль розставання (надійні рецепти дозволяють пережити розлучення або розставання в найкоротші терміни з самими незначними стражданнями)
- гачки, на які нас чіпляють і способи злізти з цих гачків
- Як не вити від самотності (простий спосіб, який допоміг людям пережити накочує самотність і не лізти на стіну)
- Що робити, якщо є діти? Рішення не найпростіше, але діти будуть Вам вдячні
- Як не ревнувати до минулого? Як не мучити минулого партнера
Що робити з почуттям провини
Ключовий секрет щастя
Головні помилки відносин з колишніми
Чому не варто розлучатися друзями
Що робити, якщо колишній не відстає
І багато іншого...
Цей тренінг простий в засвоєнні, з практичної миттєво працюючої інформації