Що нового?

Придбаний Розлучитися з минулим: як закінчити відносини з колишнім. 2016 (Павло Зигмантович)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 846 ГРН
Учасників: 0 з 19
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 46.3 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
як виявилося за роки моєї роботи найпершою умовою щасливих відносин є не зрілість людини, не зустріч відповідного партнера, не психологічна підготовка, не добре серце, не багатство, не здоров'я, ні щось в цьому дусі. Найпершим я підкреслюю першою умовою є завершення старих відносин
За роки своєї роботи я переконався в цьому також як і в тому, що двічі два рівно чотирьом. Принаймні в простій арифметиці. Це аксіома. Перш, ніж почати нові відносини, потрібно закінчити відносини старі. Це не просто слова.
Я зустрічав величезне число людей, які раді були почати відносини, але їм заважав привид минулого, вантаж минулого
  • вони продовжували жити надією незважаючи на те що відносини закінчилися багато років тому
  • вони ніяк не могли зупиниться і продовжували повертатися в думках в минуле хоча у них вже були нові відносини і зрозуміло нові відносини дуже страждали від такого повернення до минулого
  • вони в нових відносинах вели себе точно так само як в старих і це все псувало
загалом незакінчені старі відносини завжди вкрай негативно позначаються на житті людини і на його нових відносинах
Виходить, що відносини потрібно завершувати це очевидно:
  • Це звільняє місце для нових відносин
  • Дає енергію
  • Дозволяє дихати на повні груди
Однак. Працюючи з 2001 року я не зустрічав ніде якогось повного, об'ємного матеріалу по цій темі. Так інтернет сповнений статей, роликів на цю тему, але вони короткі і розглядають тільки дрібні поверхневі елементи питання. А ось дійсно об'ємного, дійсно комплексного матеріалу я досі не зустрів ні книги, ні тренінгу, ні Відео, Ні аудіо, нічого
Дуже багато матеріалу як почати відносини як зробити їх краще. Але ніде про те, як закінчити відносини, які тягнуться з минулого. І я вирішив виправити ситуацію. Я зібрав все що знаю по цій темі, все що знайшов в науковій літературі, все що допомогло моїм клієнтам і так з'явився мій аудіо-тренінг. Незважаючи на хорошу наукову основу, весь матеріал я виклав зрозумілою, простою мовою
Якщо ви застосуєте ті дієві, прості прийоми, які я зібрав в аудіотренінгу, то я гарантую:
  • Біль від розставання піде
  • Тяжкість колишніх відносин, їх негативний вплив на ваше життя закінчиться
Ось, що ви дізнаєтеся, вивчивши аудіо-тренінг"розлучитися з минулим"
  1. як саме старі відносини псують нові (вже знання цих причин дає хороший звільняє ефект)
  2. чому стосунки не закінчилися, якщо ми вже розлучилися? Це глибинні, справжні причини. У жодній статті в Інтернеті ви не знайдете навіть згадки про ці причини
  3. 4 потужних способи закінчити відносини і розлучитися з минулим (вам особисто підійдуть мінімум два). Ефект буде колосальним, а зусилля невеликі
  4. Як зменшити біль розставання (надійні рецепти дозволяють пережити розлучення або розставання в найкоротші терміни з самими незначними стражданнями)
  5. гачки, на які нас чіпляють і способи злізти з цих гачків
  6. Як не вити від самотності (простий спосіб, який допоміг людям пережити накочує самотність і не лізти на стіну)
  7. Що робити, якщо є діти? Рішення не найпростіше, але діти будуть Вам вдячні
  8. Як не ревнувати до минулого? Як не мучити минулого партнера
а ще...
Що робити з почуттям провини
Ключовий секрет щастя
Головні помилки відносин з колишніми
Чому не варто розлучатися друзями
Що робити, якщо колишній не відстає
І багато іншого...
Цей тренінг простий в засвоєнні, з практичної миттєво працюючої інформації

Угорі