Що нового?

Придбаний Розморожування для батьків, які втомилися змушувати дітей вчитися (Світлана Краузе)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1177 ГРН
Учасників: 0 з 14
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 87.4 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
прихований вміст для груп: модератори, Супермодератори, Консультант
Натисніть, щоб розкрити...

цей курс створений для батьків школярів, які шукають відповіді на питання:

1. Чому у дитини постійний опір щодо навчання:" набридло, не буду вчитися"," не цікаво, нічого не хочу","мені все пофіг". І як це змінити.
  2. Як зробити, щоб дитина почала вчитися самостійно. Що потрібно, щоб пізнавальна активність розквітала з кожним днем.
  3. Як зробити, щоб навчання було в радість не тільки для дитини, але і для всієї родини.
  4. Що потрібно, щоб ви не відчували, ніби другий, третій раз закінчуєте школу. Щоб не витрачали весь свій вільний час на навчання.
приходьте, будемо разморачиваться!
Ви отримаєте
системний підхід, який вирішує проблему, а не набір ефективних прийомчиків для "лагодження" дитини. В результаті ваша дитина захоче вчитися і буде робити це з радістю.
і це не зажадає від вас надзусиль.

чому вам потрібна Разморочка?

Самостійно перелопачувати гору інформації про продуктивні способи навчання у вас немає часу. Розумніше і простіше отримати робочу систему, яку випробували вже тисячі мам. І яка гарантовано приведе вас до бажаного результату. Навіщо винаходити велосипед? Адже можна отримати вже готовий

Для кого підійде Разморочка?

• для батьків, які перепробувала багато методик, але вони не спрацювали - діти вчитися не хочуть. Доводиться їх змушувати, примушувати, псувати відносини через навчання.
  • для батьків, які ще вірять, що навчання може і повинно приносити радість!
  • для батьків школярів на сімейному навчанні, які "перенесли" школу додому і з доброї веселої мами перетворилися в вічно незадоволену училку.
  • для викладачів і репетиторів, які хочуть, щоб діти вчилися з радістю.
програма розмороження:

Блок 1. Основні причини втрати мотивації у дітей.
Дізнавшись їх, ви вже кардинально поліпшите ситуацію з навчанням. Також ви дізнаєтеся як відродити внутрішню мотивацію дитини.

Блок 2. Як погані міфи опановують свідомість хороших батьків
Ви-найкращі батьки. Вашим дітям з вами пощастило. Ви просто на милість міфів, які ми розвіємо.
Також ви дізнаєтеся 4 принципи навчання, завдяки яким у ваших дітей природна пізнавальна активність почне відроджуватися природним чином.

Блок 3. Діагностика " чи є умови для пізнавальної активності вашої дитини. Чи може він прийняти знання "
Ви дізнаєтеся, що є основою навченості дитини. Як перестати бути "пенделем" для своєї дитини. Які умови сприяють розвитку самостійності, незалежності, самоконтролю, зниження залежності від гаджетів.

Блок 4. Дізнаємося, що потрібно для емоційного благополуччя і психологічного здоров'я дітей. Умови, в яких вчитися буде можливо.
Як створити благополучну атмосферу для збереження природної навченості. Як вирощувати психологічну стійкість, адже вона – головна страховка благополуччя дитини в світі.
Після цього заняття дитина буде готовий вбирати знання без опору і протесту.

Блок 5. Методи та інструменти творчого навчання на допомогу батькам і дітям
Як швидко обробляти інформацію, як запам'ятовувати "незапомінаемое", як займатися весело і легко.
Нарешті вам не потрібно буде тягнути дитину займатися - він прийде сам і запитає: "Мама, коли буде заняття?". Або: "Мам, я все зрозумів, далі-сам!"

Блок 6. Цілі навчання. Чотири переконання, які збивають нас з справжніх цілей навчання.
Як перестати тривожитися і заражати своєю тривогою дітей. Адже велика частина енергії йде на заглушення цієї тривоги – часу і сил на досягнення справжніх цілей не залишається.

https://privatelink.de/?https://krauzesa.com/services/obuchayushchie-kursy/onlayn-kurs-razmorochka-dlya-roditeley-kotorye-ustali-zastavlyat-detey-uchitsya

Угорі