прихований вміст для груп: модератори, Супермодератори, Консультант
Натисніть, щоб розкрити...
цей курс створений для батьків школярів, які шукають відповіді на питання:
- Чому у дитини постійний опір щодо навчання:" набридло, не буду вчитися"," не цікаво, нічого не хочу","мені все пофіг". І як це змінити.
- Як зробити, щоб дитина почала вчитися самостійно. Що потрібно, щоб пізнавальна активність розквітала з кожним днем.
- Як зробити, щоб навчання було в радість не тільки для дитини, але і для всієї родини.
- Що потрібно, щоб ви не відчували, ніби другий, третій раз закінчуєте школу. Щоб не витрачали весь свій вільний час на навчання.
Ви отримаєте системний підхід, який вирішує проблему, а не набір ефективних прийомчиків для "лагодження" дитини. В результаті ваша дитина захоче вчитися і буде робити це з радістю.
і це не зажадає від вас надзусиль.
чому вам потрібна Разморочка?
Самостійно перелопачувати гору інформації про продуктивні способи навчання у вас немає часу. Розумніше і простіше отримати робочу систему, яку випробували вже тисячі мам. І яка гарантовано приведе вас до бажаного результату. Навіщо винаходити велосипед? Адже можна отримати вже готовий
Для кого підійде Разморочка?
- для батьків, які перепробувала багато методик, але вони не спрацювали - діти вчитися не хочуть. Доводиться їх змушувати, примушувати, псувати відносини через навчання.
- для батьків, які ще вірять, що навчання може і повинно приносити радість!
- для батьків школярів на сімейному навчанні, які "перенесли" школу додому і з доброї веселої мами перетворилися в вічно незадоволену училку.
- для викладачів і репетиторів, які хочуть, щоб діти вчилися з радістю.
Блок 1. Основні причини втрати мотивації у дітей.
Дізнавшись їх, ви вже кардинально поліпшите ситуацію з навчанням. Також ви дізнаєтеся як відродити внутрішню мотивацію дитини.
Блок 2. Як погані міфи опановують свідомість хороших батьків
Ви-найкращі батьки. Вашим дітям з вами пощастило. Ви просто на милість міфів, які ми розвіємо.
Також ви дізнаєтеся 4 принципи навчання, завдяки яким у ваших дітей природна пізнавальна активність почне відроджуватися природним чином.
Блок 3. Діагностика " чи є умови для пізнавальної активності вашої дитини. Чи може він прийняти знання "
Ви дізнаєтеся, що є основою навченості дитини. Як перестати бути "пенделем" для своєї дитини. Які умови сприяють розвитку самостійності, незалежності, самоконтролю, зниження залежності від гаджетів.
Блок 4. Дізнаємося, що потрібно для емоційного благополуччя і психологічного здоров'я дітей. Умови, в яких вчитися буде можливо.
Як створити благополучну атмосферу для збереження природної навченості. Як вирощувати психологічну стійкість, адже вона – головна страховка благополуччя дитини в світі.
Після цього заняття дитина буде готовий вбирати знання без опору і протесту.
Блок 5. Методи та інструменти творчого навчання на допомогу батькам і дітям
Як швидко обробляти інформацію, як запам'ятовувати "незапомінаемое", як займатися весело і легко.
Нарешті вам не потрібно буде тягнути дитину займатися - він прийде сам і запитає: "Мама, коли буде заняття?". Або: "Мам, я все зрозумів, далі-сам!"
Блок 6. Цілі навчання. Чотири переконання, які збивають нас з справжніх цілей навчання.
Як перестати тривожитися і заражати своєю тривогою дітей. Адже велика частина енергії йде на заглушення цієї тривоги – часу і сил на досягнення справжніх цілей не залишається.
https://privatelink.de/?https://krauzesa.com/services/obuchayushchie-kursy/onlayn-kurs-razmorochka-dlya-roditeley-kotorye-ustali-zastavlyat-detey-uchitsya