Книга «Розправ крила» (Тетяна Стельмах) chaykaa_official
Перетвори зовнішність і внутрішній
світ, за допомогою моїх практичних
книг-посібників, натхненних особистим
досвідом схуднення на 22 кілограми.
Мене звати Таня, відома багатьом як Чайка. Я змогла розправити свої крила лише після того, як скинула з себе зайвий вантаж у вигляді 22 кілограм та негативних внутрішніх переконань. Я схудла без спорту та обмежень і вже більше року успішно підтримую вагу на рівні 50 кілограмів.
Одного разу, коли я боролася з труднощами, я дала собі обіцянку: якщо мені вдасться досягти своєї мети, я обов'язково стану такою людиною для інших людей. Моя обіцяна мета здійснена, я тут, щоб допомогти вам змінити себе, ділитися своїм досвідом, надихати на звершення та навчити вас перетворювати всі ці «як» на реальність.
Моя місія - допомогти тисячі людей перетворити себе і зробити мій продукт для схуднення вашим останнім!
Простою мовою пояснено складні теми:
Перетвори зовнішність і внутрішній
світ, за допомогою моїх практичних
книг-посібників, натхненних особистим
досвідом схуднення на 22 кілограми.
Мене звати Таня, відома багатьом як Чайка. Я змогла розправити свої крила лише після того, як скинула з себе зайвий вантаж у вигляді 22 кілограм та негативних внутрішніх переконань. Я схудла без спорту та обмежень і вже більше року успішно підтримую вагу на рівні 50 кілограмів.
Одного разу, коли я боролася з труднощами, я дала собі обіцянку: якщо мені вдасться досягти своєї мети, я обов'язково стану такою людиною для інших людей. Моя обіцяна мета здійснена, я тут, щоб допомогти вам змінити себе, ділитися своїм досвідом, надихати на звершення та навчити вас перетворювати всі ці «як» на реальність.
Моя місія - допомогти тисячі людей перетворити себе і зробити мій продукт для схуднення вашим останнім!
Простою мовою пояснено складні теми:
- Звільнення від стресу та переїдання;
- Взаємозв'язок способу життя зі схудненням «назавжди»;
- Різниця інструментів задля досягнення мети;
- Режим та чи обов'язкові заняття спортом;
- Мій досвід значного схуднення в області ніг;
- Секрети досягнення плоского живота;
- Питання дисципліни та мотивації;
- Подолання ефекту «плато» та інші.
https://www.chaykaa-official.com.ua/