Старт 29 червня 2022
Ви знайомі з практикою йоги?
а якщо я вам скажу, що існує можливість удосконалювати себе в практиці і отримати результат від неї не тільки в якості гнучкості, але і сили, а також хорошої фізичної форми?
Серед своїх учнів я часто чую проблему про перерозтягнутих кволих тканинах і відповідної ендокринної системи. Часом, практикуючи тільки йогу, людина може зустрітися з тупиком результату і невиправданими очікуваннями про свою фізичну форму.
тому я розробила курс" Розумна сила " для всіх, кому недостатньо тільки гнучкого тіла, хто хоче подобатися собі у відображенні дзеркала і відчувати себе зарядженою енергією, проживати свій життєвий потенціал на максимумі, прокачати організм, давши йому силу м'язів і психоемоційну стійкість.
Курс "Розумна Сила" для вас, якщо:
Детальніше на сайті:
Ви знайомі з практикою йоги?
а якщо я вам скажу, що існує можливість удосконалювати себе в практиці і отримати результат від неї не тільки в якості гнучкості, але і сили, а також хорошої фізичної форми?
Серед своїх учнів я часто чую проблему про перерозтягнутих кволих тканинах і відповідної ендокринної системи. Часом, практикуючи тільки йогу, людина може зустрітися з тупиком результату і невиправданими очікуваннями про свою фізичну форму.
тому я розробила курс" Розумна сила " для всіх, кому недостатньо тільки гнучкого тіла, хто хоче подобатися собі у відображенні дзеркала і відчувати себе зарядженою енергією, проживати свій життєвий потенціал на максимумі, прокачати організм, давши йому силу м'язів і психоемоційну стійкість.
Курс "Розумна Сила" для вас, якщо:
- Вам не вистачає в йозі саме того навантаження, яка дає хорошу фізичну форму;
- Вам важливо розвинути в тілі силу м'язів і підтягнути тіло;
- Ви хочете скинути вагу;
- У вас є час на заняття не більше 30 хвилин в день;
- Ви хочете підготувати тіло до складних асанам;
- Вам важливо комплексний вплив: від поліпшення гормонального фону до витривалості нервової системи.
- Зібраний з фізіологічних і функціональних тренувань, які дають максимальний ефект;
- Ефективний для людей будь-якої фізичної підготовки;
- Травмобезпечні комплекси з великим діапазоном тренувань під ваші завдання;
- Робота з кардіо-навантаженням (жиросжигание) і опрацювання і зміцнення всіх груп м'язів;
- Тренування по 30 хвилин в день 4 рази на тиждень, в інші дні - проміжні відновлюють тренування;
- Поліпшення координації, тренування міофасціальної структури і якісна тренування серця.
- Високоінтенсивні силові тренування з різноманітним набором технік і вправ
- МФР
- Дихальні вправи і розминку
- Відеоуроки з йоги та релаксації
- Значно підтягнуте тіло - ваша посмішка у відображенні дзеркала;
- Зменшення ваги;
- Готовність освоєння складних асан;
- Підйом рівня енергії за рахунок вироблення відповідних гормонів;
- Якісна синхронізація роботи всіх системи організму (нервова, ендокринна, Кровоносна, опорна, імунна).
- Сила і витривалість ваших тіла, психіки.
Детальніше на сайті:
https://privatelink.de/?https://yogatikhonova.com/smart-power