Що нового?

Придбаний Розумні активізації Ци Мень (Інна Волкова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 11398 ГРН
Учасників: 0 з 23
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 515.4 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
це курс для досягнення цілей

Москва 23-24 вересня. Очний курс. Буде проведено в Москві всього один раз. Кількість місць обмежена розмірами залу. Якщо хочете взяти участь, вступіть в групу, ми забронюємо для вас місце, а коли настане час вносити внесок, що гарантує вам місце в аудиторії, ми надішлемо реквізити для оплати.
Курс для тих
  • кому набридло користуватися чорним ящиком при поїздках, прогулянках, активізації, прийнятті щоденних рішень
  • хто хоче керувати результатами своїх дій
  • хто хоче розуміти масштаб і якість результату активізації
  • хто хоче усвідомлювати, контролювати побічні ефекти або зовсім їх виключати
  • хто хоче знати хитрі нюанси спрацьовування активізацій
рівень підготовки учасників
Це перший курс Ци Мень Інни Волкової для широких мас. Ми раді всім учням!

Участь в курсі не вимагає базової підготовки, але цілий місяць до початку курсу ми з вами буде проходити в комфортному режимі етапи попередньої підготовки від 0 до готовності сприймати і легко засвоювати знання Ци Мен Дун Цзя. Тому, рання реєстрація вітається

Якщо ви зареєструєтесь, пройдете підготовку, але не зможете взяти участь в курсі, ми не засмутимося. Ми за збільшення метафізичної грамотності.

Отже, за місяць до курсу 23 серпня о 10.00 розпочинаємо онлайн підготовку до навчання.

Я буду вам висилати короткі матеріали для опрацювання, іноді у вигляді текстових файлів, іноді у вигляді роликів або посилань на онлайн інструменти, а ви будете повідомляти, про те, що попрацювали і розібралися або задавати питання.

Думаю, по 15 хвилин в день або по 45 хвилин пару раз в тиждень – цілком комфортний режим для людей з будь-яким рівнем зайнятості.

Формат курсу абсолютно новий для навчання метафізиці
  • презентація буде у всіх учасників в телефонах в електронному вигляді
  • немає макулатурі-бережемо природу!
  • після курсу учасникам відкриємо доступ до відео в захищеному каналі – презентація, синхронізована з аудіо з курсу.
  • так зручно буде опрацьовувати матеріал.
  • ми знизили мінімальний рівень ціни навчання, тому що знайшли спосіб заощадити на витратах.
що ви будете вміти після проходження курсу і підготовчої програми до нього?
Ви будете вміти знаходити допомогу в просторі для вирішення своїх завдань
На цьому курсі ми вивчаємо підхід оптиміста, який вірить в те, що завдання вирішуване, і докладає зусиль для досягнення результату, як на фізичному, так і на метафізичному рівні
Ми діємо так, як якщо до цього оракул нам сказав " Так ",
  • ви зустрінете свою любов
  • ви народите дитину
  • ви складете іспит
  • ви знайдете роботу
  • Ви отримаєте прибуток
  • знайдете потрібних співробітників
  • ви проведете ідеальний захід
  • ви зберете багато клієнтів
  • ви знайдете ідеальну нерухомість
  • Ви отримаєте потрібні документи
  • ви переможете на змаганнях
  • ви продасте нерухомість
  • ви вирішите проблеми
  • ви знайдете потрібних помічників
  • ви розрахуєте подорож мрії і обов'язково поїдете в нього і буде все так, як ви загадали
    отже, це курс ци мень про те, як загадувати бажання, щоб Всесвіт їх виконав.
    це практичний курс, про застосування технології
    Перш ніж інвестувати час, сили, гроші у вивчення чогось, хочеться упевнитися, що система працює, і навіть якщо на самому початку не занурюватися глибоко в цю складну багатовимірну систему, прості правила грамотного використання і пошуку компромісів дадуть вам можливість помітно поліпшити якість життя
    Сумна новина-невеликий набір китайських символів доведеться навчитися впізнавати.
    Я допоможу вам в цьому, буду видавати символи маленькими порціями в підготовчих матеріалах, з підказками по вимові і написання. Всі символи будуть розфарбовані для спрощення розуміння, до якої стихії вони відносяться.
    Я буду називати російськими словами всі символи на початку навчання.

• https://privatelink.de/?https://feng-shui.ua/article/detail.php?ARTICLEID=8293

Угорі