що дасть вам курс:
матеріал допоможе вам впоратися із завданням оплати праці в дитячому клубі:
- нововиявленому дитячому клубу треба набрати і утримати штат співробітників до тих пір, поки клуб не набере обертів і не забезпечить собі нормальний потік клієнтів;
- директору дитячого клубу треба чітко розуміти, як оплачувати працю підлеглих – багатьох керівників хвилює питання, Чи не переплачують вони співробітникам;
- треба припинити спроби педагогів і адміністраторів невмотивовано вимагати підвищення оплати праці.
від автора:
рік тому поруч з нашим клубом в невеликому приміщенні відкрився салон краси. У перший раз я заглянула в нього, коли закінчувався ремонт, і ахнула – настільки було красиво всередині. Витонченими фалдами спадали кремові штори, дзеркала в золотих витіюватих обрамленнях гідно стояли, чекаючи своїх перших відвідувачів, шкіряний диванчик привітно зазивав в гості... назва теж відповідало всьому інтер'єру і було красивим і звучним як гірський струмок. Я була впевнена в успіху даного салону. А познайомившись з господинею, уважною і розумною жінкою, моя впевненість тільки зміцніла.
І що ж? Пройшов рік, а салон як був порожній, так і залишився. Майстри змінюються один за одним, і я навіть не встигаю відстежувати їх зміну. Спочатку стилісти були високого рівня, а потім все гірше і гірше. Дійшло навіть до того, що стиліст не може зробити нормально саму звичайну укладку волосся, не кажучи вже про стрижку та інших премудростях. У чому ж справа? Все просто. Справа в оплаті праці. Зарплата стилістів завжди залежить від кількості клієнтів. Багато клієнтів-велика зарплата, мало клієнтів-маленька зарплата. Хороші стилісти цінують себе і хочуть отримувати відповідну оплату, а новому салону краси дуже складно відразу забезпечити хороший потік клієнтів. Клієнтів треба напрацювати! А для цього потрібен час – місяць, два, три...саме тому відмінні майстри, не дочекавшись черги на запис, починають підшукувати собі нове місце роботи. Сидіти без зарплати не хочеться... занепад салону краси обумовлений помилками в оплаті праці ключових співробітників.
Аналогія з салоном краси наведена тут не випадково. Проблеми в дитячому клубі ті ж самі.
Натисніть, щоб розкрити...
https://privatelink.de/?http://tvoyklub.ru/katalog-produktsii/metodicheskij-material/oplata-truda-sotrudnikov-detskogo-kluba/