Що нового?

Придбаний Розвиток Красивого Голосу (Олександр Рандельф)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 6618 ГРН
Учасників: 0 з 228
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 30.2 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Розвиток Красивого голосу
[9 листопада - 8 грудня]
4-х тижневий практичний тренінг
Покрокове керівництво з розвитку
Красивого Виразного Голосу!

Дорогий друже!

У тебе буває таке, що:

Тебе постійно перепитують, так як ніяк не можуть розібрати, що ти сказав?
Твій голос занадто тихий, слабкий і невпевнений, і це заважає тобі дати жорстку відповідь, коли того вимагає ситуація?
Ти йдеш попросити у шефа надбавку до зарплати, але твій голос зрадницьки тремтить і ти в черговий раз залишаєшся ні з чим?
Ніхто на роботі не сприймає тебе всерйоз, ти хороший фахівець, але до твоєї думки прислухаються в останню чергу?
Ти невпевнено намагаєшся проштовхнути свою пропозицію на переговорах, але чуєш " Ні " ще до того, як домовив до кінця?
Ти починаєш розповідати якусь історію в компанії друзів, але вже через хвилину тебе ніхто не слухає?
Аргументація твоєї мови залізна, твої потенційні клієнти згідно кивають головою, але... чомусь ніхто нічого не купує?
Ти чуєш свій голос у записі - і жахаєшся " Невже це я?!"
Твій голос здається тобі монотонно-занудним, як у робота, ти хотів би говорити більш яскраво, жваво і виразно?
Якщо ти відповів " так, бувало!"або навіть" відбувається постійно!"- то не варто впадати у відчай.

Повір, у мене були набагато серйозніші проблеми...

Після будь-якого, навіть нетривалого виступу мій голос сипнув, хрипнув, а іноді взагалі пропадав дочиста. І потім доводилося чекати кілька днів, поки голос не відновиться і я не зможу знову нормально говорити. Це була справжня мука!

Крім того, саме звучання Мого голосу мені абсолютно не подобалося. При спілкуванні і, особливо, першому знайомстві я справляв не найвигідніше враження. Невпевненість і слабкість Мого голосу неминуче передавалася і мені теж.

Ситуація ускладнювалася тим, що за родом діяльності мені постійно доводилося спілкуватися з людьми. А пізніше, коли я захопився акторськими техніками, поставлений голос став абсолютно необхідною умовою для гри на сцені.

Саме тоді я і почав напрацьовувати свою Систему з управління голосом, яка буквально перетворила звучання Мого голосу і все моє життя.

Тепер, коли я став ведучим тренінгів з постановки голосу і ораторської майстерності і, буває, веду тренінги по 3-4 години 6 днів на тиждень - мій голос абсолютно не втомлюється і не втрачає своєї сили.

Більше того, мені навіть не потрібно виконувати ніяких підтримуючих голосових гімнастик і вправ! Ефект від системи не тільки не втрачається з часом, але, навпаки, тільки посилюється!

Хіба таке можливо?!..
Якщо ти сумніваєшся, а чи можливо це? Хіба можна якось поліпшити і взагалі змінити звучання голосу... То це абсолютно справедливо.

Я теж раніше думав, що голос нам дано від народження, як колір очей або форма обличчя. І заздрив чорною заздрістю тим "щасливчикам долі", кому пощастило народитися з красивим і звучним голосом. Їм пощастило, а Мене ось доля обділила...

Тільки потім, коли я почав активно експериментувати з голосовими техніками і мій голос став звучати зовсім інакше, я усвідомив, що всі ці історії про "подарунки Фортуни" - всього лише черговий міф.

І що навіть дикторський голос можна напрацювати, це не якась професія для обраних.

(Я знаю це напевно-одній моїй учениці, коли вона після тренінгу прийшла влаштовуватися на роботу диктором на радіо, сказали, що ще ніколи не чули такого красивого голосу).

Насправді, від народження тобі
дан красивий голос!
Саме так. Природа подарувала тобі досконалий голосо-мовний апарат. Тобі потрібно тільки навчитися його "налаштовувати" і правильно використовувати.

Ти ніколи не звертав увагу, який гучний звук може видавати немовля, коли він кричить або плаче? Його чути не тільки в іншій кімнаті, але і всім сусідам цього будинку

І якщо його мати не звертає на крик уваги, це може тривати годинами. Безперервно і з такою великою гучністю!

Здавалося б, якщо у зовсім крихітного немовляти такі сила і звучання голосу, то у дорослих-то людей це повинно бути і поготів! Однак, як правило, все з точністю та навпаки.

Ти запитаєш, чому?
Все просто. Свій відбиток накладає життя в соціумі.

Згадай, як ти в дитинстві починав кричати-і на тебе тут же шикали дорослі, щоб ти вгамувався і припинив цей шум.

Або коли тобі забороняли сміятися на уроках в класі - треба бути більш серйозним, все-таки вже доросла дитина.

А ось вже випадок з дорослого життя. Нахамив якийсь тип в метро, на ногу наступив - і так хочеться накричати на нього, а не можна. Непристойно, не прийнято... А якщо начальник на тебе кричить, тут вже тим більше не поговориш.

Ось і доводиться мовчати і все тримати всередині. Так виникає цілий ряд мовних затискачів, а голосовий апарат і артикуляційні м'язи поступово атрофуються за непотрібністю.

Не дивно, що люди після цього стають емоційними і голосовими "імпотентами".

У чоловіків, до речі, це особливо яскраво виражено - хлопчика з дитинства привчають ховати свої емоції, не показувати почуттів, щоб не уславитися розмазней. "Менше слів, більше справи", "чоловік повинен бути суворим" і т. д.

Хороша новина для тебе!
Насправді, управляти своїм голосом-простіше простого!
Набагато легше, ніж керувати автомобілем. І тобі навіть не потрібно здавати на права

Все, що тобі необхідно-це зручна методика: набір інструкцій і вправ, які можна застосовувати самому.

Є кілька базових голосових аспектів, кожен з яких можна опрацювати спеціальними вправами.

Послідовно пропрацювавши всі аспекти, ти розкриєш природне звучання свого голосу і знімеш всі мовні затискачі. Крім того, ти натренуєш свій голос, значно підвищивши його "витривалість".

Твій голос стане дзвінким і сильним, дикція - чіткою, а мова - виразною.

Весь цей шлях ми пройдемо за 4 тижні
тренінгу"розвиток Красивого голосу"!
Програма тренінгу побудована таким чином, щоб послідовно опрацювати всі необхідні аспекти.

Кожен день, протягом 4х тижнів, тобі будуть приходити відео-уроки з вправами. Все, що від тебе вимагається - це дисципліновано виконувати їх (це займе від 30 хвилин до години щодня).

Це голосові, артикуляційні, дихальні вправи. Насправді, нічого складного-впорається і дитина. Принаймні, у жодного з більш ніж 500 моїх учнів, що проходили тренінг, проблем з цим не виникло-навіть у заїкаються.

Сам послухай, як змінилося звучання голосу учасників тренінгу:

Цей тренінг для тебе, якщо
Ти незадоволений якістю або силою звучання свого голосу і хочешьпоставіть красивий сильний голос
Ти мрієш справляти незабутнє перше враження на людей, буквально зачаровуючи їх звучанням свого голосу
Твій голос монотонний, в ньому не вистачає фарб і ти хочеш навчитися говорити яскраво і виразно
Тобі набридло, що тебе ніхто не помічає і від тебе постійно відмахуються - і ти готовий стати лідером і душею будь-якої компанії
Ти хочеш мати колосальний успіх у протилежної статі-мало хто може похвалитися красивим голосом, це дійсно сильний козир в твоєму рукаві
Крім того, якщо...
Твоя професія передбачає активне спілкування з людьми (особливо, якщо ти продажник)
Ти власник бізнесу або Керівник (особливо якщо за родом діяльності доводиться вести переговори або виступати на сцені)
Ти поки не Керівник, але мітиш на цю посаду і хочеш швидкого просування по кар'єрних сходах
Хочеш стати диктором, виступати на TV або мрієш спробувати себе на акторському терені
... тоді цей тренінг 100% необхідний тобі!
Якщо ти відповів " так, бувало!"або навіть" відбувається постійно!"- то не варто впадати у відчай.

Повір, у мене були набагато серйозніші проблеми...

Після будь-якого, навіть нетривалого виступу мій голос сипнув, хрипнув, а іноді взагалі пропадав дочиста. І потім доводилося чекати кілька днів, поки голос не відновиться і я не зможу знову нормально говорити. Це була справжня мука!

Крім того, саме звучання Мого голосу мені абсолютно не подобалося. При спілкуванні і, особливо, першому знайомстві я справляв не найвигідніше враження. Невпевненість і слабкість Мого голосу неминуче передавалася і мені теж.

Ситуація ускладнювалася тим, що за родом діяльності мені постійно доводилося спілкуватися з людьми. А пізніше, коли я захопився акторськими техніками, поставлений голос став абсолютно необхідною умовою для гри на сцені.

Саме тоді я і почав напрацьовувати свою Систему з управління голосом, яка буквально перетворила звучання Мого голосу і все моє життя.

Тепер, коли я став ведучим тренінгів з постановки голосу і ораторської майстерності і, буває, веду тренінги по 3-4 години 6 днів на тиждень - мій голос абсолютно не втомлюється і не втрачає своєї сили.

Більше того, мені навіть не потрібно виконувати ніяких підтримуючих голосових гімнастик і вправ! Ефект від системи не тільки не втрачається з часом, але, навпаки, тільки посилюється!

Угорі