вам більше не навішають локшину про" підбадьорливий кави"," позитивне мислення"," джерела енергії " та ін.
Теорія про пристрій мозку зрозумілою мовою і вправи на розвиток пам'яті, уваги, мислення, здатності приймати рішення, витримувати невизначеність і справлятися з негативними думками і почуттями.
заняття
01.11.2021 - 25.05.2022
теми:
- пристрій мозку. Міфи про мозок
- Біохімія мозку
- нейрони
- мозок і відпочинок: Як правильно відпочивати і справлятися з вигоранням
- мозок, Їжа та сон
- фізіологія, Гігієна та розлади сну
- мозок і алкоголь
- мозок і сигаретка
- мозок і кава
- мозок і їжа
- мозок і секс
- мозок і агресія
- мозок і цікавість
- розвиток концентрації
- Розвиток уваги
- Розвиток пам'яті
- Розвиток мислення
- прийняття рішень у невизначеності
- Як підготувати мозок до змін
Звертаю увагу, даний курс - не цикл лекцій, а тренувальна група. Може бути не 100% відповідність темі, теми дані для орієнтиру. Практично в кожному занятті інформації більше, ніж відображено в назві.
CBT, ACT та короткострокова стратегічна терапія (системний підхід). Психотерапія повинна бути короткою і націленою на закінчення. Терапія роками-це довго, дорого і нудно. Ідеї дитячих травм і вічно винної мами застаріли.
практикуючий ПСИХОЛОГ
Юлія Урсова
Терапія повинна бути короткою, її підсумок — рішення Вашого запиту і стати терапевтом самому собі
Я Юлія Урсова, мені 41 рік
Я народилася з сім'ї 20 –річних студентів-медиків в глухому селі в Казахстані, вчилася в Омську і в 34, після розлучення, переїхала в Москву, одна, з двома валізами і великими планами) . 17 років я працювала в HR: від фахівця до HR-директора, паралельно вела практику психолога. Працюю в CBT, ACT і короткостроковому стратегічному підходах. Грунтуюся тільки на наукових даних і дослідженнях, а не фантазіях про винуватою мамі і дитячих травмах. Дитяча травма, згадувана з приводу і без, суперечить пристрою наше пам'яті, якщо що)
я веду прийом приватних клієнтів, працюю з бізнесами (якщо ми збігаємося за цінностями) і у мене є група учнів-психологів, до якої можна приєднатися, пройшовши відбір
терапія повинна бути короткою, орієнтованою на результат, а не на підтримку симптому через нескінченні скарги і розпакування почуттів. З досвіду: не всі клієнти до цього готові. Потрібна мужність, щоб не звинувачувати батьків і не прикривати тривогою свою бездіяльність або поганий характер.
https://privatelink.de/?https://ursova.com/seminar/brain_development#buy