розвиток СЕНСОРИКИ: психосоматична та Біоенергетична Діагностика та корекція організму
КОМУ БУДЕ КОРИСНИЙ СЕМІНАР?
Для всіх, хто піклується про своє здоров'я, займається духовними і тілесними практиками.
✔ Для тих, хотів би краще дізнатися, як працює досконала система під назвою "людський організм".
Всім, хто хоче навчитися відчувати себе та інших.
Для всіх, хто став бранцем суджень, умовиводів, страхів і переконань і готовий вийти з "ув'язнення".
Для тих, хто готовий запитати у себе:
Навколо безліч інформаційних шумів, нас мучать внутрішні заборони, переконання і дитячі страхи. При цьому нейрофізіологія людини влаштована так, що через постійну тривожності ми просто не встигаємо відпочити, а чужі установки намертво врізаються нам в психіку, розум і тіло, не дозволяючи організму в повній мірі використовувати свої природні ресурси.
Щоб повернути "кращу версію себе", потрібно приводити свою свідомість, починаючи з голови, закінчуючи почуттями і відчуттями, в"початкову точку відліку".
Теорія
На семінарі ми розберемо:
ПРАКТИКА
Техніки розвитку сенсорного сприйняття
Як навчиться слухати себе, своє тіло, тіло іншої людини....
Як почути (відчути) те, що організму потрібно в даний момент і зрозуміти чому.
Техніки для глибокої психосоматичної корекції, які можна використовувати як в якості самокорекції, так і при роботі з іншими людьми (пацієнтами).
КОМУ БУДЕ КОРИСНИЙ СЕМІНАР?

✔ Для тих, хотів би краще дізнатися, як працює досконала система під назвою "людський організм".

- Що моє?
- Що мені нав'язали?
- А що якщо?
- А чому б і ні?
Навколо безліч інформаційних шумів, нас мучать внутрішні заборони, переконання і дитячі страхи. При цьому нейрофізіологія людини влаштована так, що через постійну тривожності ми просто не встигаємо відпочити, а чужі установки намертво врізаються нам в психіку, розум і тіло, не дозволяючи організму в повній мірі використовувати свої природні ресурси.
Щоб повернути "кращу версію себе", потрібно приводити свою свідомість, починаючи з голови, закінчуючи почуттями і відчуттями, в"початкову точку відліку".
Теорія
На семінарі ми розберемо:
- Як виявити та відфільтрувати інформаційні шуми;
- Як працювати з заборонами, переконаннями та страхами;
- чим або ким вищеперелічене було сформовано: наносне, чужорідне, ендогенне або внутрішнє?
- програми психологічних пристосувань і енергетичних спотворень і їх взаємозв'язок;
- Як за допомогою сенсорної діагностики виявляти психосоматичних блоки і мінімізувати їх вплив на здоров'я.
ПРАКТИКА
Техніки розвитку сенсорного сприйняття
Як навчиться слухати себе, своє тіло, тіло іншої людини....
Як почути (відчути) те, що організму потрібно в даний момент і зрозуміти чому.
Техніки для глибокої психосоматичної корекції, які можна використовувати як в якості самокорекції, так і при роботі з іншими людьми (пацієнтами).
https://institut-osteopatii.ru/razvitie-sensoriki/#