Що нового?

Придбаний Розвиваємо гнучке мислення (Джессіка Шлейдер, Майкл Малларкі)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 116 ГРН
Учасників: 0 з 6
Організатор: PositiveDay PositiveDay
Статус: Збір коштів
Внесок: 20.1 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Практичне керівництво від експертів в області психології і нейробіології. Допоможе підліткам змінити спосіб мислення, а слідом за ним — своє життя.

Ви коли-небудь здаєтеся, коли виникають труднощі? Іноді ми всі говоримо такі речі, як: "я погано володію математикою, тому немає сенсу вчитися" або " я не можу змінитися — так навіщо намагатися?"Це прояв установки на даність. Люди з установкою на даність впевнені, що невдача — це доказ їх нездатності зробити щось, і пробувати більше не варто.

Але є й інший спосіб мислення-установка на зростання:"можливо, зараз я не вмію це робити, але якщо докладу зусиль, то обов'язково навчуся і все вийде". Люди з ставленням до зростання вважають, що проблеми та невдачі допомагають розвиватися, що вони мають потенціал для зростання, змін та вдосконалення.

Як перейти від "Ні, я ніколи не можу" до "давайте спробуємо"? Цей робочий зошит допоможе перетворити установку на даність в установку на зростання. Читач навчиться впоратися з важкими почуттями-смутком, занепокоєнням, гнівом. Усвідомлює свої цілі і цінності. Стане впевненіше в собі, щоб досягти найсерйозніших цілей.

від авторів
Ця книга не про те, що все налагодиться само собою. Вона про те, як і чому ти сам можеш поступово налагодити своє життя.

Є один секрет, який не знає більшість підлітків, та й дорослі теж: будь здатний змінювати свої емоції, думки і навіть те, який він людина. Звідки це відомо? Справа в тому, що здатність змінюватися — науково доведений факт. Людський мозок — це надпотужна машина змін, а мозок підлітків — твій в тому числі-ще й один з найбільш гнучких в цьому відношенні. Ти буквально народжений змінюватися.

Інший важливий секрет полягає в тому, що розуміння своєї здатності змінити риси і вміння — його ще називають установкою на розвиток — може привести до того, що ти почнеш думати, відчувати себе і діяти більш раціонально і тим самим подолаєш неприємності і стрес і станеш тим "собою", яким ти по-справжньому хочеш бути.

А ще установку на зростання можна в собі виробити. Це навик, який розвивається з часом — такий же як вміння їздити на велосипеді і грати на фортепіано. Чим більше ти подумки тренуєш такий настрій, тим простіше тобі заперечити всім цим "я ніколи..."і" Я не можу...". Ці фрази майже завжди абсолютно несправедливі і при цьому змушують огидно себе почувати. Але за допомогою установки на зростання ти зможеш перетворити їх в "а може бути, і вийде" і перепрограмувати свій мозок так, щоб відчувати себе добре кожен день.

Для кого ця книга
Для підлітків, які часто здаються, не вірять в себе, і хочуть усвідомити свій потенціал для зростання, змін і вдосконалення.

Для батьків, які хочуть зміцнити емоційний інтелект і усвідомленість своїх дітей, допомогти їм у важкий підлітковий період.

https://privatelink.de/?https://www.mann-ivanov-ferber.ru/books/the-growth-mindset-workbook-for-teens/

Угорі