Що нового?

Набір учасників [[Rubicam] Квест по дому на Halloween (Наталія Мінська)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 331 ГРН
Учасників: 1 з 7
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 49.2 ГРН
14%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Готовий сценарій квесту на Halloween
для вашої дитини.
  • загальна захоплююча історія, де головний герой — ваша дитина. Нехай це завжди буде на першому місці;
  • повний комплект матеріалів для друку квесту на Halloween;
  • у сценарії є варіанти завдань для різних вікових груп
  • круті готові відео-завдання від персонажів квесту.
  • докладний посібник , як проводити квест і як до нього підготуватися.
  • запис вебінару про те, як складати квести і як перетворити цей квест в захоплюючу пригоду з героями і завданнями. Так що якщо ви збираєтеся влаштувати свято для кількох дітей, то вам дуже допоможуть мої рекомендації!
вік: 6-11 років
Кількість дітей: 1-8 чол
Тривалість: від 60 хв

на початку квесту дитина отримує лист від Франкенштейна:

"Привіт! Як здорово, що ти заглянув до професора Франкенштейна! Мені тут дуже потрібен хтось, у кого голова постійно на плечах. Це велика рідкість в моєму світі-ціла, нормальна, непрозора голова без черв'яків. Тому я пишу тобі. Ти ж допоможеш мені? У нас скоро велике свято-Хеллоуїн. А один наш друг, Мумія, замкнений в темниці. І найжахливіше, що я сам його замкнув! Тільки не кажи нікому, ок?"

Так сталося, що Франкенштейн посварився з мумією і замкнув свого друга в криптекс. А потім катався на американських гірках, втратив голову, а коли приробив назад, код від криптекса вже звідти випарувався!
Але він пам'ятає, що код має щось спільне з його друзями: Скелетоном, відьмою, привидом і зомбі. До них треба сходити в гості, розгадати їх послання, а потім "вичавити" код за допомогою чарівної соковижималки вампіра.
Всі монстри дуже незвичайні і люблять посміятися, так що пригода буде веселим і захоплюючим.

Для квесту я розробила самі незвичайні завдання: з відео, декораціями, пазлами, музикою і не тільки.

Ось, наприклад, уривок з відео:

Чесно, не уявляю, як таке може не сподобатися!)))

А ще до цього квесту доданий просто обладнаний бонус: відео з вебінару, де я розповідаю, як придумувати квести, і як перетворити цей квест в справжню пригоду з героями і завданнями. Чесно, я більше не проводила вебінари після цього-вже дуже виявилося енерговитратно! Зате вийшов чудовий продукт, який допоможе вам влаштувати шикарний Halloween!​

https://privatelink.de/?https://rubikam.ru/product/kvest-na-halloween

Угорі