Готовий сценарій квесту на Новий рік для дитини 7 – 12 років (від 5, якщо батьки допомагають) + квест-адвент, який починається за 6 днів до свята (на 10 хвилин кожен день)
У моєму новорічному квесті точно будуть:
- Загальна захоплююча історія, де головний герой-ваша дитина. Нехай це завжди буде на першому місці.
- Відео-завдання по QR-кодами (це правда дуже легко завантажити з телефону і дуже чарівно для дитини побачити і почути казкового героя).
- ідеї для класних ігор з дітьми під час квесту. Ви зможете легко перетворити квест з записками в першокласний квест-пригода з героями і рухливими іграми.
- докладний посібник з підготовки та проведення. Я писала його два дні, щоб з картинками і все-все пояснити.
опис
Час, як відомо, матерія чарівна. І рухається вперед силою магічних істот з казок і легенд різних часів. Їх всього дванадцять-для кожного на циферблаті є своє місце. Щороку вони змінюються, щоб відпочивати від непростої праці.
І ось, один чаклун на ім'я Злюціус уклав парі, що до кінця року схудне на 10 кг.але не схуд. А програвати не хочеться. І вирішив обдурити час. Він нагодував фантастичних істот, які мешкали на чарівному циферблаті, довірливими гамбургерами. І переконав їх, що їх річна зміна Закінчилася-пора вирушати по домівках-в свої часи. Заводу годинників вистачить тільки до 31 Грудня. Рівно опівночі вони зупиняться, і Новий рік ніколи не настане!
Тепер все залежить тільки від дітей!
Їм належить відправитися в різні епохи, визволити фантастичних істот і врятувати час! Такий Новий Рік вони точно не забудуть!
Формат: завантажити і роздрукувати самостійно (на своєму принтері або в друкарні). У комплекті 17 аркушів.
Тривалість:
- Квест починається за 6 днів до свята. Дитина вранці або ввечері знаходить невеликий лист із загадкою. Вирішивши її, він отримує маленький подаруночок і важливу підказку-артефакт для головної Пригоди в новорічний вечір. Головна пригода (квест по дому) триває 1,5 — 2 години.
- можна і без листів. Просто перед грою вручити дитині лист з набором підказок-артефактів.
вік дітей: 7-12 років. Можна грати вже з 5 років, але якщо батьки активно допомагають. Всі завдання на логіку і на повеселитися.
Кількість дітей: від 1 до 6 осіб. Я рекомендую для кожної дитини друкувати свій комплект завдань і листів, але це не обов'язково.
А ось невелике відео, яке ми зняли, коли наш син проходив квест (на жаль, у друзів не вийшло прийти, тому що в компанії ще веселіше виходить):
P. S. Коли ви купите квест, то чекайте на пошту лист з усіма посиланнями. Можливо, потрібно почекати кілька годин. Я заздалегідь прошу вибачення-фахівцям ніяк не вдається налаштувати автоматичну відправку листа, тому я роблю це вручну. На сайті нічого качати не потрібно — файли відображаються некоректно. Дякую за розуміння. Квест до вас обов'язково прийде!
https://privatelink.de/?https://rubikam.ru/product/kvest-po-domy-na-noviy-god