Що нового?

Придбаний Ручна глазковая петля (Тетяна Опекунова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1158 ГРН
Учасників: 0 з 23
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 52.4 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

КОМУ підійде майстер-клас (спойлер - всім)
1️⃣ досвідченим майстрам, хто шиє на замовлення і хоче оволодіти навиком, який зводить замовників з розуму))
2️⃣ для тих, хто шиє для себе і хоче свою річ перетворити в супер ЛЮКС!
3️⃣ новачкам, хто тільки почав свій швейний шлях і хоче навчитися чомусь новому
4️⃣ для тих, у кого горе-машина, яка робить виродків замість петель
5️⃣ хто вже псував свої вироби машинними петлями, як я свого часу зіпсувала тренч
6️⃣ Ну і просто тим, кому ручні петлі-це красиво!

Мій майстер-клас підійде для будь-якого рівня! Впорається навіть той, хто тримає голку в руках третій день!
Я пропоную не технологію з ютуб, після якої начебто зрозуміло, але все одно нічого не виходить.
Я пропоную технологію, яка спрощена і адаптована під майстри будь-якого рівня.

Усередині майстер-класу безліч Лайфхак, які дозволяють виконати петлю з першого-другого разу.

ЩО БУДЕ ДОСТУПНО ВСЕРЕДИНІ МАЙСТЕР-КЛАСУ? (Що Ви отримаєте після покупки)
1️⃣ майстер-клас В запису по односторонній глазковой петлі на 4 місяців. Це новий вдосконалений майстер-клас, який раніше не продавався.
2️⃣ майстер-клас В запису по двосторонній пальтовій петлі на 4 місяців. Цей майстер-клас-абсолютна новинка. Його ще ні в кого немає, крім учнів курсу Protrench останнього потоку!
3️⃣ один місяць зворотного зв'язку від мене в окремому чаті, де я буду розбирати помилки!
4️⃣ Два прямих ефіру 12 і 19 листопада для відпрацювання петлі зі мною в режимі реального часу! Записи ефірів теж будуть.
5️⃣ група підтримки в особі інших учасниць майстер-класу

І МІЙ ВАМ ПОДАРУНОК!!!

6️⃣ бонусний майстер-клас у записі "ручні отвори"

Ви отримуєте не просто технологію виготовлення ручної петлі, Ви отримуєте цілий міні-курс з ручних робіт!

https://privatelink.de/?https://t.me/protrench/161

Угорі