Що нового?

Придбаний [[Рунет Академія] Російська мова для 5-6 класу онлайн. Тариф "Базовий "(Ніна Латишева)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 3309 ГРН
Учасників: 0 з 69
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 49.9 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Тариф "Базовий"

чи знайомі вам ці проблеми?
  • у дитини погані позначки по російській в школі. Треба щось робити!
  • моя дитина правила знає, а помилки все одно робить.
  • моя дитина чомусь не може вивчити російську, хоча з інших предметів у нього хороші позначки.
  • У моєї дитини немає системних знань з цього предмету, тому він не впевнений в собі і весь час боїться помилитися
  • я переживаю, що через постійні проблеми з російською моя дитина відчуває себе
  • лузером.
  • Школа, додаткові курси, самостійні додаткові заняття і репетитори не дають бажаного результату. Що робити?
про методику
  • Метод "стійка грамотність" - успішно застосовується вже більше 20 років.
  • Не має аналогів на ринку онлайн освіти.
  • вирішує проблему, як швидко і гарантовано вивчити російську мову.
  • підходить для школярів 5-11 класів з будь-яким рівнем підготовки.
  • в результаті проходження програми за короткий термін (6 тижнів) відбувається зниження кількості помилок в 10-20 разів від вихідного рівня.
Детальніше про курс російської мови"стійка грамотність":

1. Відпрацьована методика
Більше 20 років практичного застосування. Понад 35 тисяч учнів отримали тверді системні знання з російської мови та впевнені навички їх практичного застосування.
Методика системна, охоплює всі правила російської мови.

2. Швидкий результат
Вже після першого уроку є видимий результат. З кожним заняттям кількість помилок учня відчутно знижується.
36 академічних години курсу - це 2-3 роки в школи. Зменшення помилок на 70-95% після вивчення 12 уроків.

3. Вироблення стійкого практичного досвіду
Курс" стійка грамотність " - це інтенсив з практичного напрацювання грамотного письма.
За кожен урок відпрацьовується до 200 слів і до 200 речень. А в школі за один урок відпрацьовується в середньому всього до 20 слів і до 7 пропозицій.

4. Запатентована методика
Авторська методика Світлани Філінової з інтенсивного вивчення орфографії та пунктуації російської мови в трьох рівнях для школярів і абітурієнтів, зареєстрована в російському товаристві охорони авторських прав за №4923 від 4 липня 2001 року.

5. Зростання успішності з усіх предметів
Учні, які пройшли курс, перетворюються з" двієчників "і" трієчників "в" хорошистів "і"відмінників". Добре знання російської мови" підтягує " знання і з інших предметів.

6. Зрозуміла система
Граматика російської мови містить більше трьохсот (!) правил, а закономірностей набагато менше! Методика переводить розрізнені правила в струнку, зрозумілу будь-якому учневі систему мови.

https://privatelink.de/?https://www.runetacademy.ru/5-6class

Угорі