у вас є реальна можливість стати хорошим рунологом і навчиться відмінно читати і розуміти руни.
Навіщо? Для допомоги собі, своїм близьким, а може бути для роботи з іншими людьми – у кожного свої цілі і бажання.
Плюси рунічних передбачень:
Передбачення-це метод, в якому органічно переплітаються:
Я навчу вас передбачати на рунах.
За допомогою рун ви станете діяти мудріше і результативніше. Ви зможете заздалегідь подивитися результати ваших дій. Зможете глибше пізнати себе і поліпшити свій стан в світі.
На курсі ви навчитеся:
Навіщо? Для допомоги собі, своїм близьким, а може бути для роботи з іншими людьми – у кожного свої цілі і бажання.
Плюси рунічних передбачень:
- чіткість і конкретність. Без зайвих подробиць але дуже чітко руни розкажуть що було, що є і що буде. А так само прекрасно можуть підказати, що робити або не робити для вирішення питання або ситуації.
- актуальність. Руни відмінно підійдуть вам, якщо ви активні соціально. І вам близька Західна філософія-дія! Руни відмінно розуміють цінності людини-сім'я, здоров'я, гроші, захист, видобуток, помста.
- швидкість і точність. Прогнози збуваються дуже точно і досить швидко.
Передбачення-це метод, в якому органічно переплітаються:
- мантика-отримання потрібної інформації;
- магія-вплив в потрібному форматі;
- психологія-підготовка себе.
Я навчу вас передбачати на рунах.
За допомогою рун ви станете діяти мудріше і результативніше. Ви зможете заздалегідь подивитися результати ваших дій. Зможете глибше пізнати себе і поліпшити свій стан в світі.
На курсі ви навчитеся:
- відчувати енергетику кожної руни;
- вивчіть від 5 передбачувальних значень для прямих і перевернутих рун;
- Навчіться формулювати питання і завдання для Рун;
- вивчіть техніки рунічних розкладів;
- вивчіть і будете успішно застосовувати техніку"Шаманський кидок";
- Вивчіть правила передбачень на рунах і техніку безпеки при прогнозах;
- Навчіться швидко робити вівтар і зробите свою особисту рунічну скатертину для передбачень.
- Старший футарк 2 Атт. Енергетика, передбачувальні значення. Шаманський кидок. Техніка безпеки клієнта і рунолога. - 3 заняття (2 модуль)
https://privatelink.de/?http://www.alenasamoshina.ru/uslugi/treningi/runicheskoe-iskusstvo-predskazaniya/