Що нового?

Придбаний Сам собі астролог. Апгрейд себе (Павло Андрєєв)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 736 ГРН
Учасників: 0 з 9
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 85 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
ви добре вчилися в школі та Інституті, слухалися батьків, але виявили, що рецепти" як жити добре "насправді не працюють, у вас відчуття, ніби вас" кинули " і тепер для реального життя треба вчитися заново.
Вас займають прості питання:" куди рухатися в роботі"," якого вибрати чоловіка"," де взяти енергію"," як зберегти стабільність","як застрахуватися від неприємностей".
Це насправді замасковані питання " Хто я "і"навіщо мені жити".
На них ми відповімо в нашому тренінгу, додавши до" Хто я "ще й"звідки я"
У кожному з нас є щось сильне і невіддільне всередині - те, що неможливо забути. In-dividuum = "неподільне" латиною.
У кожного з нас в карті народження закодований режим реалізації найважливіших сфер життя. І раз ви до цієї реалізації не прийшли, то стався збій при становленні і розвитку Вашої особистості. Характер не можна змінити, можна лише перевести особистість на новий рівень, де недоліки перетворюються в унікальні переваги і відмінні ознаки.
Не у всіх було ідеально дитинство, не у всіх були ідеальні умови виховання. Ми живемо в системі, якій вигідно, щоб ми були загальнолюдями, які не вміють хотіти і вибирати і живуть в умовах, щоб їм вказували, як правильно жити. Ми спимо, як у люди в матриці.
Єдиний, хто зацікавлений в пробудженні і розвитку, це ви самі.
Дана програма дозволить випустити себе з гамівної сорочки страхів і помилок, дасть вам можливість генерувати енергію зсередини себе, щоб з її допомогою вибирати краще майбутнє.
На відміну від інших книг і тренінгів на тему "жити Добре" даний продукт пропонує особливий персоналізований підхід, де ви за допомогою простих інструкцій самі зберете по частинках основи своєї долі.
Вам більше не знадобиться займатися абстрактними перемогами над собою, не доведеться працювати через силу. Робота буде вільною грою, реалізацією себе.
Ви самі звільните свій потенціал з в'язниці страхів і сумнівів.
Ваше життя зміниться в кращу сторону і вже ніколи не буде колишньою!
Програма відеокурсу
  • Вступ до астрологічного методу трансформації реальності/16 хвилин 30 сек.;​
  • ступінь 1: шлях душі, звідки я і куди я йду/7 хвилин 20 сек.;​
  • ступінь 2: Як прийняти реальність і розслабитися в ній/8 хвилин 25 сек.;​
  • ступінь 3: Хто я/8 хвилин 45 сек.;​
  • ступінь 4: умови істинності цілі/5 хвилин 15 сек.;​
  • ступінь 5: умови істинності дії/4 хвилин 00 сек.;​
  • епілог-напуття/2 хвилини 50 сек.​
https://privatelink.de/?https://arcanum.pro/andreev-sam-sebe-astrolog

Угорі