якщо ми робимо вибір несвідомо, то проживаємо чуже життя, йдемо не до своїх цілей, працюємо на нелюбимій роботі, хворіємо, перебиваємося від зарплати до зарплати, вибираємо партнерів, поруч з якими неможливо розвиватися. Всі варіанти реальності вже існує одночасно.
Потрібно просто навчитися робити усвідомлений вибір, тобто вибирати максимально сприятливий розвиток подій.
Як використовувати силу наміру і створювати зі свого життя шедевр ми і поговоримо на вебінарі. І не просто поговоримо, а я дам прості та ефективні техніки, які розділять ваше життя на "до" і "після".
Бажання-це повітряний образ.
Намір-це готовність вчинити дію у напрямку до результату!
Мета вебінару-освоїти, відчути, усвідомити свій безкрайній потенціал і навчитися його застосовувати для реалізації бажаного!
Я хочу, щоб ви в своєму житті чітко побачили, що можливі всі варіанти розвитку подій з будь-якої точки.
додаткові бонуси після проходження вебінару:
Внутрішня гармонія і впевненість в собі
Благополуччя у взаєминах з близькими
Самореалізація в професії і фінансове благополуччя
Розвиток інтуїції і нові ідеї
Спокій розуму і здоров'я в тілі
сайт, що продає
Потрібно просто навчитися робити усвідомлений вибір, тобто вибирати максимально сприятливий розвиток подій.
Як використовувати силу наміру і створювати зі свого життя шедевр ми і поговоримо на вебінарі. І не просто поговоримо, а я дам прості та ефективні техніки, які розділять ваше життя на "до" і "після".
Бажання-це повітряний образ.
Намір-це готовність вчинити дію у напрямку до результату!
Мета вебінару-освоїти, відчути, усвідомити свій безкрайній потенціал і навчитися його застосовувати для реалізації бажаного!
Я хочу, щоб ви в своєму житті чітко побачили, що можливі всі варіанти розвитку подій з будь-якої точки.
додаткові бонуси після проходження вебінару:
Внутрішня гармонія і впевненість в собі
Благополуччя у взаєминах з близькими
Самореалізація в професії і фінансове благополуччя
Розвиток інтуїції і нові ідеї
Спокій розуму і здоров'я в тілі
сайт, що продає
https://privatelink.de/?https://maksimkislitsin.ru/tvorec_new