Victoria777
Организатор
Про курс
Пройде в форматі взаємодії зі мною в Telegram, Куди я буду надсилати докладну відео-інструкцію і матеріал для засвоєння принципів здорового харчування.
По завершенню курсу інформація залишиться. Якщо у вас немає ніякого бажання ставати краще, і вам простіше підривати здоров'я дієтами, то гроші не витрачайте. А якщо хочете отримати знання на все життя про самому фізіологічному харчуванні і навчитися їх застосовувати, то чекаю на спільній роботі.
Для кого?
Потрібен курс якщо у тебе:
Що ти дізнаєшся?
Ти дізнаєшся і отримаєш посібник про те які і коли потрібні продукти, напої, добавки щоб:
Тому що тільки вибудовування ідеальної харчової звички, і тільки чистий, збалансований, повноцінний раціон — це запорука здоров'я і краси. Адже красиве тіло-це побічний ефект здорового організму. І ми дуууже сильно недооцінюємо вплив їжі на організм і не розуміємо, що ми виглядаємо саме так, як заслуговуємо своїм ставленням до їжі.
Етапи курсу
Ти пройдеш наступні етапи:
Пройде в форматі взаємодії зі мною в Telegram, Куди я буду надсилати докладну відео-інструкцію і матеріал для засвоєння принципів здорового харчування.

Для кого?
Потрібен курс якщо у тебе:
- розлад харчової поведінки;
- тягар до солодкого;
- зриви;
- постійний голод;
- сонливість;
- порушення сну;
- дратівливість;
- ендокринні захворювання (інсулінорезистентність, діабет, гіпо/гіпертиреоз та інші);
- розлади травлення;
- та ін.
Що ти дізнаєшся?
Ти дізнаєшся і отримаєш посібник про те які і коли потрібні продукти, напої, добавки щоб:
- вивести організм зі стану стресу, при якому неможливо схуднути/набрати і просто бути здоровим;
- вирівняти баланс анаболічних (гормон росту, інсулін, андрогени, естрогени та ін) і катаболітичних (кортизол, тироксин, глюкагон, адреналін та ін);
- поліпшити роботу кишечника, печінки і нирок;
- нормалізувати тиск при гіпо або гіпертонії;
- збільшити кількість вироблюваних ферментів;
- поліпшити стан шкіри;
- висипатися;
- підвищити когнітивні функції мозку;
- і багато іншого
Тому що тільки вибудовування ідеальної харчової звички, і тільки чистий, збалансований, повноцінний раціон — це запорука здоров'я і краси. Адже красиве тіло-це побічний ефект здорового організму. І ми дуууже сильно недооцінюємо вплив їжі на організм і не розуміємо, що ми виглядаємо саме так, як заслуговуємо своїм ставленням до їжі.
Етапи курсу
Ти пройдеш наступні етапи:
- "Вирівнюємо фази анаболізму і катаболізму";
- "Починаємо висипатися";
- "Чистимо кишечник і печінку";
- "Запускаємо травлення";
- "Ідеальний раціон";
- "День мракобісся і 6 найкращих днів у Вашому житті".
https://www.instagram.com/ruuuslan_fit/
Останнє редагування модератором: