Короткий зміст.
(Увага, окремі параграфи можуть бути змінені без шкоди загальному змісту курсу)
Курс проходитиме у змішаному форматі-живі вебінари + попередньо записані відео та текстові матеріали).
На одному з вебінарів в прямому ефірі я вам покажу, як знімаю автопортрет.
теорія
- вступ. Суть і завдання автопортрета. (Легке творче завдання для розминки).
- на що знімаємо? Особливості різних способів. Телефон, дзеркалка, бездзеркалка, плівкова камера. (Технічне завдання з вивчення своїх можливостей)
- як створюємо образ? (Завдання з вивчення гардеробу та реквізиту)
- де знімаємо? (Завдання з вивчення локацій)
- як висвітлюємо? (Завдання по підбору відповідних для вас світлових обставин.)
- простий і швидкий авто-портрет для"справи". Соцмережі/контент, аватарки, "в рамочку".
- Автопортрет на природі/в місті. Коли навколо краса, а зняти нікому.
- Автопортрет без обличчя - іноді буває потрібно. За рахунок чого зробити його цікавим?
- Автопортрет зі спецефектами. Дешево і сердито. Як використовувати підручні речі для творчості? Вміст шаф і AliExpress нам на допомогу.
- атмосферний Dark портрет як з чорно-білого кіно. Трюки та хитрощі.
- Серйозний постановочний автопортрет. Ідея, ескіз, втілення.
- окремо про зйомку на телефон і обробку в ньому.
Крізь курс білою ниткою проходить головний посил-всі обмеження тільки у вас в голові. Коли ви намагаєтеся вимірювати себе шаблонами і загальними мірками, коли нав'язуєте собі правила і всілякі "як треба", ви тим самим позбавляєте себе можливості зануритися в дивовижний світ творчості і безмежних можливостей.
Прийняти себе, дати собі бути, полюбити себе за допомогою фотографії - головний девіз цього курсу.
будь-який рівень
Не важливо, початківець, що продовжує або досвідчений
будь-яка техніка
Не важливо, знімаєте ви на камеру або на телефон.
майже будь-яка людина, якій близьке візуальне мистецтво, рано чи пізно замислюється про те, як показати себе не тільки технічно, але і творчо.
Хтось ходить на фото-сесії, і добре, якщо знайшлися спільну мову і почуття естетики з фотографом. А бувають і сумні випадки, коли щось пішло не так і ви розчарувалися в собі. Швидше за все, безпідставно.
Не переживайте, на курсі ми будемо працювати з відновленням самооцінки.
Хтось щосили знімає селфі на телефон, і добре, якщо зовнішність, що називається, зручна, і все виходить легко. А якщо є особливості (можливо, тільки у вас в голові)які "заважають" насолодитися процесом?
Я подбаю про це, на курсі ми будемо працювати з ракурсом, світлом і одягом, щоб підкреслити достоїнства і відвернути увагу від "спірних" моментів.
Хтось займається фотографій давно і робить фото себе на аматорську або проф.камеру, підбирає реквізит і добре, якщо все виходить, як задумано. А якщо задумка "розсипається" і результат не збігається з ідеєю/баченням?
Я розповім про свій досвід в складному постановочному автопортреті, прийомах саморасслабленія і позуванні.
А якщо у вас під рукою немає моделі, щоб втілити задумку? Ви-ваша найкраща модель, яка завжди у вас є, не буде вередувати, не запізниться на зйомку, впишеться в будь-яку пригоду. Вам не буде ніяково, якщо щось не вийде. А якщо вийде - лаври всі ваші.
На автопортрет впливають безліч речей - ваш настрій, світло, одяг, ракурс, макіяж, і звичайно ж, те, чим ви знімаєте.
З усім перерахованим вище без винятку можна і потрібно працювати.
Мій досвід зйомки автопортретів-більше 15 років.
Я розповім і покажу вам все, що знаю, від технічних аспектів до творчих.
Хтось ходить на фото-сесії, і добре, якщо знайшлися спільну мову і почуття естетики з фотографом. А бувають і сумні випадки, коли щось пішло не так і ви розчарувалися в собі. Швидше за все, безпідставно.
Не переживайте, на курсі ми будемо працювати з відновленням самооцінки.
Хтось щосили знімає селфі на телефон, і добре, якщо зовнішність, що називається, зручна, і все виходить легко. А якщо є особливості (можливо, тільки у вас в голові)які "заважають" насолодитися процесом?
Я подбаю про це, на курсі ми будемо працювати з ракурсом, світлом і одягом, щоб підкреслити достоїнства і відвернути увагу від "спірних" моментів.
Хтось займається фотографій давно і робить фото себе на аматорську або проф.камеру, підбирає реквізит і добре, якщо все виходить, як задумано. А якщо задумка "розсипається" і результат не збігається з ідеєю/баченням?
Я розповім про свій досвід в складному постановочному автопортреті, прийомах саморасслабленія і позуванні.
А якщо у вас під рукою немає моделі, щоб втілити задумку? Ви-ваша найкраща модель, яка завжди у вас є, не буде вередувати, не запізниться на зйомку, впишеться в будь-яку пригоду. Вам не буде ніяково, якщо щось не вийде. А якщо вийде - лаври всі ваші.
На автопортрет впливають безліч речей - ваш настрій, світло, одяг, ракурс, макіяж, і звичайно ж, те, чим ви знімаєте.
З усім перерахованим вище без винятку можна і потрібно працювати.
Мій досвід зйомки автопортретів-більше 15 років.
Я розповім і покажу вам все, що знаю, від технічних аспектів до творчих.
https://privatelink.de/?https://ru.ankagrafia.com/self-portrait