Що нового?

Набір учасників Сам Собі Інвестор. 10 потік 2020. Пакет зі зворотним зв'язком (Анастасія Тарасова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 3677 ГРН
Учасників: 0 з 69
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 55.4 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

в якому випадку курс краще не купувати?
Якщо вам здається, що курс вирішить всі проблеми, гроші будуть просто падати з неба і крім як прослухати відео-уроки Вам більше нічого не потрібно робити, то курс точно не для вас. Кнопки "бабло" не існує. Потрібно вчитися, практикуватися, помилятися. Тільки в цьому випадку ви зможете отримати очікуваний результат.

чи можна йти на ССІ без ССФ? Чим відрізняється ССФ і ССІ?
Можна. Курси не пов'язані між собою. Курс сам собі фінансист-це курс про особисті фінанси і сімейний бюджет. Сам собі інвестор-це курс, який повністю присвячено тільки інвестиціям: різним видам інвестицій.

що таке зворотний зв'язок і як вона проходить. У чому різниця між тарифами. Чи можна читати питання і відповіді на тарифі без ОС, але питання не ставити?
Зворотній зв'язок на нашому курсі це можливість задавати питання по курсу кураторам або Анастасії особисто. Зворотній зв'язок-це урок "день запитань", який проходить по неділях, письмово на Геткурсі. Ви задаєте письмово питання в коментарях до уроку, відповідь можна очікувати протягом декількох днів. Якщо ви вибираєте максимальний тариф, особисто з Анастасією, то питання задаються в whatsapp також по неділях з 8 до 20:00. Там же вона надсилає вам відповідь.
Якщо у Вас тариф без зворотного зв'язку, то ви не можете ні задавати питання, Ні Читати питання інших учасників.

чи є сенс брати тариф з ОС, Якщо я буду Дивитися курс в запису?
Це питання залишається на ваш розсуд. З одного боку сенсу немає, оскільки ви не зможете задати питання. З іншого боку-Вам будуть доступні питання і відповіді інших учасників.

якщо я з іншої країни мені підійде курс?
Курс створений таким чином, що він пояснює загальні принципи, положення і стратегії для успішного інвестування, але законодавство і інструменти на даному курсі розглядаються тільки для Російської Федерації. Тому, якщо ви не є податковим резидентом РФ, Вам потрібно буде адаптувати отримані знання під законодавство країни, в якій ви живете.

планую виїхати у відпустку на час проведення курсу, чи зможу я переглянути його в записі?
Курс повністю доступний у записі. Формат-відео-уроки в записі.

чому доступ тільки 2 місяці?
Це наша принципова позиція. Ми вважаємо, що цього часу цілком достатньо для того, щоб все вивчити і почати діяти.

оплатив курс і нічого не прийшло на пошту. Оплатив курс, але прийшов тільки чек. Коли прийде доступ до курсу?
Якщо не прийшло зовсім нічого, потрібно писати нам на пошту швидше за все ви вказали email з помилкою. Якщо прийшов тільки чек, значить все добре. Доступи будемо розсилати безпосередньо в день старту.

чи можна Дивитися курс з телефону?
Можна. Але на вебінарах при демонстрації екрану деякі елементи можуть виглядати на екрані телефону занадто дрібно. Враховуйте цей момент.
чи можна задавати питання після закінчення курсу? І як довго?
Ні. Питання можна задавати тільки по неділях з 8 ранку до 20:00

чи можна доплатити і змінити тариф?
Доплата за курсом технічно неможлива. Якщо ви хочете змінити тариф, ми зробимо повернення, і Вам потрібно буде оплатити знову. Для цього пишіть на пошту

скільки за часом триває урок?
Відео-уроки по тривалості від 12 хвилин до 1 години.

чи буде зрозумілий курс, Якщо я не маю економічної освіти?
Цілком. Курс розрахований на новачків. Решта залежить тільки від вас.

чи зможу я заробляти 50 тис/100 тис/500 тис?
Відповідь нам невідома. Все залежить тільки від Вас!

чи зможу я мати стабільний дохід, щоб оплачувати свої кредити?
Перше правило успішного інвестора-спочатку розібратися з боргами і кредитами! Інвестувати можна тільки ті гроші, втрата яких не погіршить якість Вашого життя.

чи можна придбати курс в розстрочку?
Розстрочка не передбачена. Якщо ви не можете оплатити курс відразу, значить займатися інвестиціями вам ще рано.

чи потрібно мати суму на рахунку для навчання? І чи потрібно заздалегідь відкрити брокерський рахунок?
Ні, все це робимо на курсі. У процесі навчання грошові кошти не потрібні.
Для довгострокових інвестицій можна починати з декількох тисяч рублів,
короткострокові інвестиції 30-50 тис руб, для самого початку, щоб просто спробувати і подивитися як це працює від 15 тис руб

що порадите прочитати до початку курсу?
Нічого не раджу. Список літератури Я даю на курсі. Почніть навчання з" порожньої " голови j

чи будуть домашні завдання на тарифі без ОС? Що вони з себе представляють?
Домашні завдання будуть тільки на тарифі зі зворотним зв'язком, проводяться у вигляді тесту.

Що дає сертифікат? Чи можна отримати його на тарифі без ОЗ?
На тарифі без ОС сертифікат не передбачений. Якщо у Вас тариф з ОС Вам потрібно здати всім домашні тести, пройти іспит, і учням, які набрали більше 20 балів буде виданий сертифікат. Він не є офіційним дипломом, але може доповнити ваше резюме або портфоліо. Якщо ви проходите курс для себе, то особливої цінності він мати не буде.

коли буде ССИ про? І що він представляє?
На ССІ про розглядається більш детально терміновий ринок, дивідендна стратегія, заглиблюємося в створення інвестиційного портфеля.
Настійно рекомендуємо спочатку розібратися з курсом ССІ, навчитися користуватися отриманими на ССІ знаннями, застосовувати їх на практиці і тільки потім йти на ССІ про.

https://privatelink.de/?https://nastyadocs.ru/training/invest10.html

Угорі