Що нового?

Придбаний Сам собі коуч і режисер свого життя 2.0 (Наталія Шульгіна)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 2611 ГРН
Учасників: 0 з 115
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 23.6 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
система трансформації життя 2.0
"Нарешті, у Вас з'явиться реальний спосіб покінчити зі своїм безгрошів'ям, невпевненістю в собі, страхами, лінню, навіть якщо Вам здавалося, що ви випробували все, що можна!

Як перетворитися зі звичайної людини в неординарну особистість!
Як навчитися відчувати блаженство від дивовижних життєвих змін!
Як зробити реконструкцію свого життя з мінімальними вкладеннями і швидкими темпами!
Чому Ваша "життєва човен" більше ніколи не розіб'ється об рифи?
Ви зможете заощадити на психолога, використовуючи цю Систему!

Бонуси:
Бонус #1 Аудіо-каст (5-годинний) " як освоїти техніку модифікації досвіду на відмінно!"Це п'ять вебінарів, на яких я відповідаю на всі питання щодо застосування техніки ТМО, які мені задавали в листах і коментарях. Ми розглянули всі помилки і труднощі, які виникають при роботі з ТМО-технікою модифікації досвіду. Вам не потрібно думати кому задати питання і де знайти відповідь, за вас їх вже задали Інші, у Вас буде повне керівництво для роботи в режимі Соло.

Бонус #2 вебінар "Як вирішити внутрішні конфлікти у всіх сферах життя" ви дізнаєтеся покроковий Метод розкриття потенціалу для досягнення особистих цілей, а саме:
Як зберегти свій потенціал, життєву силу, здоров'я і благополуччя
Як налагодити взаємини з рідними, близькими, колегами.
Зробити своє повсякденне життя більш цікавою.
Усвідомлено витрачати свій потенціал .
Менше хворіти, менше спати, бути більш працездатним .
Змінити своє ставлення до життя на більш позитивне .

Бонус #3 Тренінг "МіГи марної трати потенціалу – повз мети". На тренінгу ви дізнаєтеся
Як ми даремно витрачаємо свій потенціал повз бажаної мети.
Отримайте Алгоритм для самостійної роботи збереження і нарощування.
Практика відновлення потенціалу.

Бонус #4 Тренінг "піти від залежності" Алгоритм використання техніки ТМО для відходу від залежностей, таких, як Ігроманія, залежність від комп'ютера, від солодкого, переїдання, від тютюнопаління та ін.Ви самостійно зможете опрацювати будь-яку залежність і звільнитися від неї.
https://privatelink.de/?http://seminarars.ru/texnika-modifikacii-opyta-tmo/sistema

Угорі