Роки моєї роботи, навчання, взаємодії з різними людьми, кілометри листувань і опублікованих текстів втілилися в моєму новому творчому дитині, який як зазвичай створив і народив себе сам. Я просто хотіла об'єднати кілька самих забійних текстових практик в невелику брошуру, а в підсумку мої пальці знову почали захоплену автентичну танець по чорно-білим клавішах мого ультратонкого і ультра легкого ASUSа і...
...Я прокинулася лише через 2 місяці з початку народження цієї ідеї, витріщаючись в отриману книгу об'ємом 106 сторінок формату А4...
Статті-описи, близько сотні питань всіх кольорів веселки, докладні приклади на конкретних життєвих ситуаціях, половина з яких мої, техніка безпеки до кожної особливо потужної практиці...
я назвала цю дитину "сам собі психолог", тому що вірю - ми обов'язково прийдемо до того, щоб одного разу відмовитися від посередників між собою і своїм внутрішнім світом, візьмемо відповідальність за своє життя на себе і зрозуміємо, що вихід знаходиться там же, де і вхід і що створена нашим розумом проблема знищується там же - в нашому розумі.
- кожен знайде там щось своє, тому що там можна знайти все.
- комусь потрібно безпечно і екологічно прокричатися на папері.
- комусь-поставити прощальну крапку в завершилися відносинах і перестати жувати давно позбавлену смаку жуйку своїх ілюзій.
- комусь давно пора виповзти з жертви і стати творцем, а хтось настільки втомився прикидатися не тим, хто він є, що готовий усвідомити, хто він такий і чому йому більше нестерпно прикидатися іншим (мозговиносящая практика "Хто я")
- комусь необхідно навчитися перемикатися з деструктивних станів на позитив за 10 хвилин, а кого-то врятує дитяча віра в диво і мистецтво написання смачної самореалізується казки.
відразу попереджаю:
- тебе можуть тягнути назад старі патерни,
- заточені під страждання і складності.
- вони скажуть тобі, що все не може бути так просто.
- що потрібно копати глибше, довше, сильніше і обов'язково вмиваючись при цьому сльозами.
- Що не може багаторічна біль піти, завдяки ручці, аркушу паперу і 20-ти хвилинам в день.
- всього лише 20-ти хвилинам щирої розмови з собою.
- але комусь буде важко знайти навіть ці 20 хвилин, тому що...
- ...Тому що деякі жадають змін тільки через кров, піт і сльози.
Мені б дуже хотілося, щоб текстотерапію почали викладати в школах. Щоб ми з раннього дитинства вміли розбиратися в своїх почуттях і справжніх бажаннях, маючи під рукою те, що доступно кожному - аркуш паперу і ручку. Щоб ми могли безболісно для себе і оточуючих виплеснути свій гнів, вміли ставити собі правильні питання, щоб зрозуміти першопричину свого болю, знали, як за 20 хвилин переписати історію, яка ниє і свербить всередині, як завершити всередині себе давно протухлі відносини, подивитися на конфлікт очима вашого кривдника і написати чарівну, самореалізується казку.
мені дуже хочеться, щоб люди перестали десятиліттями збирати в собі біль, образи і хвороби і роками відвідувати психоаналітиків, а замість цього, приділивши своєму внутрішньому стану трохи часу, вміли самостійно розібратися зі своїми емоціями і прибирати їх, а не заганяти всередину і потім все життя тягати на собі.
але поки я не можу дотягнутися до кожної людини на планеті, я роблю те, що можу - пишу і ділюся тим, що знаю і вмію з тими, хто дихає зі мною в унісон, мислить в одному напрямку і відчуває те ж, що і я - кожен може створити зі свого життя шедевр, коли вийде з-під впливу чужої думки, руйнівних емоцій і буде твердо знати, що для нього цінно і важливо.
Моє маленьке, але корисне спостереження - для деяких робота зі своїми станами без свідків буде ефективніше. Тому що ключовим моментом будь-якої терапії є чесність. А далеко не кожен може розкритися при роботі з фахівцем, тому що наш розум автоматично накидає на нас маску доброти і гарності, якщо знає, що є той, хто спостерігає. Інша справа, коли ти працюєш без свідків!
https://privatelink.de/?https://www.instagram.com/p/CZT9sRZM4zY/