* Правильно вибудовувати роботу зі звуком на різних етапах виробництва відео;
* Навчіться справлятися з проблемами при записі звуку (сторонні шуми, задування вітру, шурхіт одягу, неправильні налаштування при підключенні радіосистеми);
* Працювати з різними видами мікрофонів і рекордерів*;
* Записувати дійсно крутий звук в різних умовах, дізнаєтеся про діаграмах спрямованості;
* Використовувати вітрозахисту для гармати і петличного мікрофона;
* Автор поділиться своїм вибором і уподобаннями в підборі звукозаписуючого обладнання;
* Налаштовувати рекордер Zoom H5. (Покажемо настройку по кроках і розберемо всі пункти меню);
* Дізнаєтеся як налаштувати радіосистему для запису і всі пункти її меню;
* Як з'єднати рекордер і радіосистему, щоб все добре працювало;
* Як розташовувати петличний мікрофон правильно. Як боротися з проблемами запису звуку на петлю (задуває вітер, шарудить одяг, волохаті груди, сорочки та футболки);
* Працювати з мікрофоном-гарматою. Також розберемо її відмінності від петличного мікрофона;
* Як відреставрувати зіпсований запис у програмі IZotope RX 6;
* Ви навчитеся якісно записувати закадровий голос;
* Опрацюємо закадровий голос у форматі "голлівудського" кіно.
Володимир Сухарєв
Звукорежисер кіно, саунд дизайнер, викладач. Досвід роботи в кіно більше 13 років.
Останні роботи:
"Кислота" (саунд-дизайн, монтаж фонів)
"Серце світу" (монтаж фонів)
"Рішення про ліквідацію" (брав участь у записі зброї для фільму)
"Пітер by Каста" (звукорежисер 4-ї новели), анімаційний фільм
"Мій дідусь був вишнею"
Дипломний фільм New York Film School "VR CREW".
Фільми" Кислота "і" серце світу " — головні переможці Кінотавра 29, серед повнометражних фільмів, в 2018р.
Анімаційний фільм "Мій дідусь був вишнею" - номінант на Oscar (long list) 2017р.
Раніше Володимир викладав у московській школі нового кіно, давав багато майстер-класів у Санкт-Петербурзькому інституті Кіно і телебачення.
Звукорежисер кіно, саунд дизайнер, викладач. Досвід роботи в кіно більше 13 років.
Останні роботи:
"Кислота" (саунд-дизайн, монтаж фонів)
"Серце світу" (монтаж фонів)
"Рішення про ліквідацію" (брав участь у записі зброї для фільму)
"Пітер by Каста" (звукорежисер 4-ї новели), анімаційний фільм
"Мій дідусь був вишнею"
Дипломний фільм New York Film School "VR CREW".
Фільми" Кислота "і" серце світу " — головні переможці Кінотавра 29, серед повнометражних фільмів, в 2018р.
Анімаційний фільм "Мій дідусь був вишнею" - номінант на Oscar (long list) 2017р.
Раніше Володимир викладав у московській школі нового кіно, давав багато майстер-класів у Санкт-Петербурзькому інституті Кіно і телебачення.
https://privatelink.de/?https://amlab.me/ru/audio-for-video/