Що нового?

Придбаний Самоцінність: як полюбити себе (Вікторія Ісаєва)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 475 ГРН
Учасників: 0 з 16
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 30.9 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

для всіх, хто втомився себе нескінченно оцінювати і хоче себе просто цінувати.

Високо цінувати!
Я завжди вважала, що з моєю самооцінкою повний порядок. Я люблю бути в центрі уваги. Я задоволена своєю зовнішністю. З чоловіками або на роботі я впевнена в собі. Однак, останні роки я стала ловити себе На дивних почуттях...

Варто було мені заробити менше, ніж зазвичай, як я провалювалася в дичавілі невдоволення собою. Починала панікувати. Думати, що я нездара. При тому, що грошей я заробляла об'єктивно багато, жила в чудовому будинку, подорожувала де і скільки хочу, через цифри, які не виправдали мої очікування я тут же починала відчувати себе невдахою
Теж саме, якщо моє відео набирало "недостатньо" переглядів на Youtube. Мені було соромно. Я розуміла розумом, що через пару місяців перегляди наберуться все одно. Але це не позбавляло мене від почуття, що я провалилася!

Почавши спостерігати за собою і вивчати тему, я дізналася про таку річ, як самоцінність.
Це здатність цінувати себе не дивлячись ні на що і зберігати почуття любові до себе незалежно від примх мінливого світу.

Все це залежить від вашої самоцінності. Тобто від усвідомлення цінності себе як особистості. Я вивчала і опрацьовувала свою самоцінність.

І досить швидко побачила шикарні результати:
  • мої доходи зросли
  • я навчилася дозволяти собі дорогі покупки і розкіш
  • стало простіше відстоювати особисті межі
  • відвалилися старі "друзі" енерговампіри
  • почала отримувати подарунки та компліменти від чоловіків
  • моє ставлення до себе стало іншим. Я люблю себе завжди
приходь на мій практичний вебінар з розвитку самоцінності і ти зрозумієш:
  • від кого/чого зараз залежить твоя самооцінка
  • Як навчитися любити і приймати себе безумовно, такою, яка ти є
  • чому тебе базікає на емоційних гойдалках від стану "я Богиня" до відчуття "я лайно"
  • Як зробити шлях до своїх цілей легким і приємним
  • на вебінарі вас чекає 20% теорії і 80% практики
Я дам вам мою систему і всі трансформаційні методики, які назавжди змінять ваші відносини з собою!

https://privatelink.de/?https://isaeva-online.ru/self

Угорі