Чому самоцінність?
Самоцінність - це система взаємодії з самим собою, яка передбачає безумовне прийняття себе таким, який ти є, і відчуття цілісності своєї особистості. Бо іншого такого у вас не буде!
Самоцінність можна назвати синонімом дбайливої любові до себе. Ми всі народжуємося з базовим відчуттям цілісної особистості, яка заслуговує на повагу та любов просто тому, що «я є». Але, на жаль, батьки та інші значущі дорослі, починають оцінювати дитину через призму відповідності їх уявленням про те, яка дитина має бути. А ще через власні травми і недолюбленість… І ось тут з’являється у дитини самооцінка — внутрішній, нестабільний і негативно-позитивний погляд на самого себе, схильний до значних коливань залежно від зовнішніх факторів, якими так рясніє сучасне складне життя.
Самоцінність не залежить від зовнішніх факторів і обставин! Самооцінка – протилежна система. Це те, як ви оцінюєте себе, свої здібності, своє місце серед інших. На самооцінку можуть впливати різні чинники: ставлення оточуючих, особисті переконання, статус, компетентність, стан здоров’я…
Що буде на курсі?
01 Я такий/така як всі або інший/інша?
02 Родом з дитинства: як формується самооцінка
03 Основа здорової самооцінки
04 Справжні бажання та потреби
05 Егоїзм чи страх бути відкинутим?
06 Відновлення колеса балансу. Бажання та можливості
07 Як знайти особисті кордони та побудувати їх?
08 Внутрішній критик, Перфекціоніст і Самозванець – хто в хаті господар?
САМОЦЕННОСТЬ И САМООЦЕНКА
213 usd
Как устроен курс:
- У вас 4 модуля, в каждом по 3–4 урока (20–40 минут).
- К каждому модулю предусмотрены задания (Придётся много писать, готовьте блокноты и ручки).
- Курс рассчитан на полноценный интенсивный месяц работы над собой.
Во время обучения вы начнете от начала формирования самоценности. Узнаете, где грань между нормальным и ненормальным (спойлер: её нет). Осознаете, насколько вы совершенны (никто не совершенен), поймёте роль своей природы, разберёте себя и весь свой опыт. Поймёте, как перестать сравнивать себя с другими, а вместо этого учиться у них. Найдете ключ к вашей эффективности. Выведете свои собственные стандарты (удивительно, как сильно мы обманываем себя, чтобы соответствовать соц. шаблонам) и поймёте, как двигаться навстречу своим истинным желаниям. И ето только небольшая часть всего что я туда вложила.
Програма курсу
Важная информация
Старт курса
Модуль 0 | Вводный блок
Я такой/такая как все или другой/другая?
Модуль 1 | Родом из детства: как формируется самооценка
Урок 1 | Шанс дали только вам!
Урок 2 | Я есть!
Урок 3 | Основа здоровой самооценки
Модуль 2 | Истинные желания и потребности.
Урок 1 | Нравится и не нравится
Урок 2 | Восстановление колеса баланса
Урок 3 | Желания и возможности
Модуль 3 | Личные границы
Урок 1 | Как найти личные границы?
Урок 2 | Со мной ТАК нельзя!
Урок 3 | Ваши ценности и личные границы.
Бонусный урок 1.1 | Просто не хочу
Модуль 4 | Внутренний критик, Перфекционист и Самозванец — кто в доме хозяин?
Урок 1 | Синдром самозванца
Урок 2 | Критика и внутренний критик.
Урок 3 | Перфекционисты и отличники.
МК по Ораторскому искусству
Ціна: 10000 грн
Уроків: 16
Мова: Українська
https://lenaadamova.kwiga.com/courses/2FmpyQ73 https://lenaadamova.kwiga.com/o/ANT78LxXQ9S6 https://adamovalena.com/programs/samoczinnist-i-samooczinka/