Що нового?

Набір учасників [[Самомассаж и красоты Натальи Жуковой] Женщина-мечта (Наталья Жукова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 2758 ГРН
Учасників: 0 з 69
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 41.6 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Цей проект працює з 2019 року і перетворився на авторську дослідницьку лабораторію та Навчальний форум, куди мені зручно запускати людей після навчання першого рівня програми.

Що в ньому хорошого - він величезний вже зараз і містить в собі боюся порахувати, яка кількість повідомлень і прийомів, а постійно викладаються нові модернізації і особа на справжньому ми тільки починаємо, так як моя еластизація особи почалася, і я списую її з себе, прагнучи зробити її – головне – безпечною – без особливих провисів, які завжди можуть бути присутніми на початкових етапах еластизації, коли ми розбиваємо фіброзну зчеплення тканин (читати статтю "Пружина стиснута суха")

У ньому міститься також потужна кількість матеріалів по зворотному зв'язку, яку я постійно даю у відповідь на питання учасників, намагаючись не пропускати жодного питання.

Для людини, яка вчиться – для себе чи, для майбутньої роботи чи – онлайн тренінг, який починався з марафону і перейшов у формат тренінгу, зберігши назву жінка-мрія, - прекрасна майданчик, на яку він приходь у вільний час і навчається, так, як він ходить в університет.
Зворотній зв'язок, який я даю, цінна-я не відписуюся формально, а постійно віддаю свої знання, цінність яких цілком розумію.

Такий ресурс не може бути повторений саме в світлі має на ньому зворотного зв'язку автора, знання якого, без помилкової скромності, неможливо повторити навіть, тим більше обійти мене інформативно, тому що за ними вже стоять мої 14 років і мої вікові процеси в цей відрізок часу.

Я можу сказати все про будь-яку особу і дати йому оцінку, і ще не було питання в світлі лицьових проблем, на які у мене немає відповіді, і це сильно відрізняється про мого ж Рівня 5-річної давності, і він весь час зростає і цей процес нескінченний.

Мінуси цього нескінченного онлайн тренінг теж в його розмірах і в можливості потонути в інформації і у відсутності покрокової роботи з програмою.

Початковий етап освоєння системи самомасажів-Страховка

https://privatelink.de/?https://www.facebook.com/groups/1789355844644018/posts/2759127461000180/?__cft__[0]=AZVCVX1qFjbZ49w6y2GMSsVJ0PMtPGVKvmT5pPdmfxJ2zvKqlk0NfzdF9DVX01LctKMTlAx9ECe_pbhxknDTeL0i2i49JBs-U-5Ebx7EY06wlB43h6XL9mTOGJbzK-Olx2w&__tn__=%2CO%2CP-R

Угорі