Що нового?

Придбаний Самоокупна воронка продажів. Тариф Premium (Сергій Загородніков)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 3677 ГРН
Учасників: 0 з 132
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 29 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Ви отримаєте технологію створення швидкої автоворонки продажів,
яка допоможе вам окупати інвестиції в платну рекламу за 3-5 днів
Нестандартна схема створення міні-воронки з нуля
20 і 21 квітня

Я давно вже зрозумів ,що для того, щоб було більше продажів в онлайн-проекті потрібно більше платної реклами. Все дуже просто і секрет лежить на поверхні. Але є проблема - я не міг собі дозволити ось прям взяти і збільшити рекламний бюджет в рази. Як бути?

Я почав спостерігати і шукати інформацію про те, як це завдання вирішують відомі експерти. І одного разу почув на одній конференції онлайн-шкіл про такий термін, як "самоокупна воронка продажів". Тобто, завдання цієї воронки - просто окупати швидко інвестиції в рекламу.

Я спробував і спочатку у мене нічого не вийшло, реклама не окупилася. Я пройшов ще кілька тренінгів і почав допрацьовувати свої воронки і зрозумів - чим простіше воронка, тим краще вона працює.

В результаті я знайшов ту схему, яка дає максимальну віддачу. І як завжди буває-вона виявилася максимально простою для створення і впровадження.

У 2020 році ми впровадили цю схему в свій проект і це допомогло нам збільшити кількість клієнтів в онлайн-курсах в рази. Більш того, сама по собі схема автодворники дуже проста і її легко створити і контролювати.

І я пропоную вам свій досвід по самоокупної автоворонки в концентрованим вигляді. Є перевірені алгоритми та інструменти створення швидкої самоокупної автоворонки продажів. І я готовий нею поділитися з вами.

Уявіть на хвилину, що у вас є міні-воронка, яка окупає рекламу за 3-5 днів, тобто ви вклали 5-10 т.р. в рекламу і вони повернулися через 3-5 днів. І ви можете купувати скільки завгодно реклами, не переживаючи за те, окупиться реклама чи ні. Ви легко можете збільшити рекламний бюджет і вивести свій онлайн-проект на новий рівень.

Тільки одна ця міні-воронка дає можливість збільшити кількість людей в ваших платних онлайн-курсів в 5-10 разів. Уявіть, на скільки б збільшилися ваші доходи? На скільки б збільшилася у вас кількість крутих кейсів з клієнтами? якщо для вас це дійсно важливо, то я запрошую вас на майстер-клас "самоокупна автоворонка продажів".

чому вигідно мати самоокупну воронку продажів?

Ось чому я вважаю важливим навчитися створювати самоокупні автоворонки продажів:

1 по-перше, це позбавляє від необхідності відволікати багато грошей на платну рекламу, автоворонка сама себе окупає і можна постійно реінвестувати в рекламу гроші, які приносить воронка.

2 по-друге, самоокупна автоворонка дає можливість закуповувати рекламу в необмежених кількостях без ризику злити гроші, а це дорогого коштує.

3 по-третє, самоокупна автоворонка - це невидима конкурентна перевага, коли у вас працює самоокупна автоворонка, ви можете легко "Надерти дупу" конкурентам за рахунок можливості купувати більше реклами.

4 по-четверте, якщо ви стартуєте проект з нуля і обмежені в коштах, то така самоокупна автоворонка з нуля дає можливість вам швидко залучити багато нової цільової аудиторії.

5 по-п'яте, самоокупну автоворонку продажів легко впровадити, вам не потрібна велика команда, не потрібні спеціальні складні сервіси, вам потрібно просто придумати за спеціальною формулою міні-продукти і поставити їх на автопродажі.

Переваг багато. Особливо для тих, хто хоче грати в довгу і налаштований створення масштабного онлайн-проекту.

І я вирішив видати всю свою систему і напрацювання, які накопичив за 2 роки.

Зовсім скоро я проведу майстер-клас "самоокупна автоворнка продажів".

програма майстер-класу:
Розбір 2-х кейсів реальних самоокупних автоворонок продажів з окупністю реклами 110%

Ключові принципи самоокупної автоворонки продажів

Як створити крутий оффер (пропозиція) для автоворонки продажів?

Структура лінійки міні-продуктів для самоокупної воронки продажів

3 ключових психологічних тригера, які потрібно використовувати для утеплення холодної аудиторії в платній рекламі

Формула лід-магніту для платної реклами, яка дає максимальний результат

Структура сторінки, що продає для самоокупної автоворонки продажів

5 способів роботи з запереченнями при першій покупці в автоворонке продажів

Структура першого листа в самоокупній автоматиці продажів

Структура ланцюжка листів в самоокупній автоматиці продажів

Як протестувати самоокупну автоворонку продажів з мінімальним бюджетом?

Структура навчального контенту для міні-продуктів в самоокупній автоматиці продажів

Простий спосіб допродажів, який піднімає окупність на 30%

3 способи стимулювати холодну аудиторію купувати продукти в самоокупній автоматиці продажів

Покроковий план розробки самоокупної автоворонки продажів і впровадження в онлайн-проект
Це якщо коротко. Насправді тут багато нюансів і якраз ними я поділюся на майстер-класі.

У цьому майстер-класі буде дуже практичний контент, це концентрат мого 2-х річного досвіду.
І все це Ви отримаєте за 2 дні.

Я довго шукав цю технологію самоокупної автоворонки продажів. Кілька років я пробував різні схеми, але не отримував бажаного результату. Але саме ця схема допомогла мені масштабувати свій проект. І мені подобається ця схема своєю простотою: не потрібно писати довгі ланцюжки листів, не потрібно впроваджувати просунуту сегментацію аудиторії. Зараз я можу запустити таку воронку на 3-4 дні і мені не потрібно переживати за те, окупиться моя реклама чи ні.

Кожному експерту, хто хоче масштабувати свій онлайн-проект, ця схема буде корисно. Особливо, якщо ви відчуваєте, що Ви отримуєте зараз набагато менше, ніж могли б.

https://privatelink.de/?https://educm.ru/autosales

Угорі