МЕГАІНТЕНСИВ САМОПРЕЗЕНТАЦІЯ
За 5 уроків ви навчитеся презентувати себе й свою справу, щоб незнайомих людей перетворювати на клієнтів, партнерів та друзів.
Згадайте, як…
Під час знайомства ви кажете: «Мене звуть Джон Сміт, я підприємець». І все. Ви соромитеся розповідати про себе і не розумієте, як собою зацікавити.
Конференц-зал, 500 осіб, ви ставите запитання спікеру: «Добрий день, а скажіть…». Отакої! Щойно ви позбавили себе можливості привернути увагу 500 людей.
У соцмережах читаєте допис, автор якого шукає фахівця вашого профілю. Ви коментуєте: «Готовий взятися, написав в особисті». І що? Всі готові. Ви не один на планеті.
Ви листуєтеся з клієнтом, відповідаєте на його запитання, і розмова закінчується фразою: «Дякую, ми подумаємо». Іншими словами, ви не вразили.
Такі історії трапляються та повторюються 365 днів на рік. Не набридло?
На інтенсиві ви навчитеся:
Цікаво розказувати про свою діяльність.
Підкреслювати унікальність мовою клієнта.
Створювати враження «своєї людини».
Ненав'язливо вбудовувати свій продукт чи послугу.
Формувати образ цікавої особистості.
Залучати до розмови та будувати її за своїм сценарієм.
Робити компліменти без лестощів. и
Заздалегідь обходити можливі сумніви й заперечення.
Говорити те, що хочуть слухати та чути.
Переконливо доводити свою компетентність.
Ви поборете страхи та невпевненість, підвищите самооцінку й почнете сміливіше про себе розповідати.
«Стандарт»
За 5 уроків ви навчитеся презентувати себе й свою справу, щоб незнайомих людей перетворювати на клієнтів, партнерів та друзів.
Згадайте, як…
Під час знайомства ви кажете: «Мене звуть Джон Сміт, я підприємець». І все. Ви соромитеся розповідати про себе і не розумієте, як собою зацікавити.
Конференц-зал, 500 осіб, ви ставите запитання спікеру: «Добрий день, а скажіть…». Отакої! Щойно ви позбавили себе можливості привернути увагу 500 людей.
У соцмережах читаєте допис, автор якого шукає фахівця вашого профілю. Ви коментуєте: «Готовий взятися, написав в особисті». І що? Всі готові. Ви не один на планеті.
Ви листуєтеся з клієнтом, відповідаєте на його запитання, і розмова закінчується фразою: «Дякую, ми подумаємо». Іншими словами, ви не вразили.
Такі історії трапляються та повторюються 365 днів на рік. Не набридло?
На інтенсиві ви навчитеся:
Цікаво розказувати про свою діяльність.
Підкреслювати унікальність мовою клієнта.
Створювати враження «своєї людини».
Ненав'язливо вбудовувати свій продукт чи послугу.
Формувати образ цікавої особистості.
Залучати до розмови та будувати її за своїм сценарієм.
Робити компліменти без лестощів. и
Заздалегідь обходити можливі сумніви й заперечення.
Говорити те, що хочуть слухати та чути.
Переконливо доводити свою компетентність.
Ви поборете страхи та невпевненість, підвищите самооцінку й почнете сміливіше про себе розповідати.
«Стандарт»
- Доступ до
навчальної платформи - 5 відеоуроків
- Презентації уроків
- Доступ до уроків — 2 місяці
- PDF-Сертифікат «Прослухав»
https://kaplunoff.com/preza/