Що нового?

Набір учасників Самостійне згадування минулих життів з навичками регресійної терапії. Група (Юлія Райдужна)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 2758 ГРН
Учасників: 0 з 60
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 47.8 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
самостійне згадування минулих життів з навичками регресійної терапії. Ясновидіння

програма курсу

В рамках курсу " самостійне згадування минулих життів. Регрессология. Ясновидіння."крім передачі теоретичних знань буде проходити активна практична робота.

Практика:

1. Тренування медитативного навику занурення в простір минулих життів
  2. Будуть проведені кілька групових регресій-Перегляд минулих життів, життя на землі і життя на інших планетах, найближчого майбутнього, далекого майбутнього (років через 200-300 і т. д.), простору Хронік Акаші і т. д.
  3. Кілька медитацій для тренування глибинного розслаблення (один з основних навичок для занурення в простір минулих життів)
теорія:

Ви дізнаєтеся:
  1. Що таке регресійна (регресивна) терапія (техніка занурення в минулі життя), як вона працює, в чому її унікальність.
  2. Історію та основи регрессологии. Новатор.
  3. Різницю підходів регресологів зі світовим ім'ям: Долорес Кеннон, Майкл Ньютон, Брайн Увайс та ін.
  4. Як за допомогою даного методу можна не тільки переглянути свої минулі життя, але і знайти відповіді на всі ваші запитання і змінити ваше життя на краще.
  1. Способи напрацьовування навички самостійного перегляду минулих життів.
  2. Як спілкуватися з вашим "Вищим Я" і отримувати відповіді за допомогою регресології.
  3. Можливості перегляду варіантів подій вашого поточного життя для прийняття вірних рішень.
8.Техніки для швидкого занурення і розвитку навички ясновидіння.

приклад запитів:

• шлях до себе, самопізнання, саморозвиток
  • пошук сенсу життя і свого призначення
  • перегляд можливих втілень на інших планетах
  • побачити куди душа потрапляє після смерті, які уроки планувала проходити в житті
  • питання про особисте життя
  • повторювані ситуації в житті
  • напружені взаємини
  • страхи, фобії (особливо незрозумілі і ірраціональні)
  • емоційний фон з дитинства (типу "я поганий", життя на Землі влаштована неправильно", "у мене ніколи нічого не виходить", "я не такий як всі" та ін.)
  • подолання страху смерті
  • незрозумілі ситуації в житті
  • проблеми зі здоров'ям і багато ін.

Тариф Груповий курс:

• шести занять тривалістю близько 3 годин. Кожне заняття містить теоретичну та практичну частину.
  • особистих консультацій з Юлією Радужною (проводяться індивідуально з кожним учасником).
  • бонусу: майстер — клас "усвідомлені сновидіння".

https://privatelink.de/?https://xn----etbabgbxvdzbdbkgcsag5f.xn--p1ai/

Угорі