самостійне згадування минулих життів з навичками регресійної терапії. Ясновидіння
програма курсу
В рамках курсу " самостійне згадування минулих життів. Регрессология. Ясновидіння."крім передачі теоретичних знань буде проходити активна практична робота.
Практика:
Ви дізнаєтеся:
приклад запитів:
Тариф Груповий курс:
програма курсу
В рамках курсу " самостійне згадування минулих життів. Регрессология. Ясновидіння."крім передачі теоретичних знань буде проходити активна практична робота.
Практика:
- Тренування медитативного навику занурення в простір минулих життів
- Будуть проведені кілька групових регресій-Перегляд минулих життів, життя на землі і життя на інших планетах, найближчого майбутнього, далекого майбутнього (років через 200-300 і т. д.), простору Хронік Акаші і т. д.
- Кілька медитацій для тренування глибинного розслаблення (один з основних навичок для занурення в простір минулих життів)
Ви дізнаєтеся:
- Що таке регресійна (регресивна) терапія (техніка занурення в минулі життя), як вона працює, в чому її унікальність.
- Історію та основи регрессологии. Новатор.
- Різницю підходів регресологів зі світовим ім'ям: Долорес Кеннон, Майкл Ньютон, Брайн Увайс та ін.
- Як за допомогою даного методу можна не тільки переглянути свої минулі життя, але і знайти відповіді на всі ваші запитання і змінити ваше життя на краще.
- Способи напрацьовування навички самостійного перегляду минулих життів.
- Як спілкуватися з вашим "Вищим Я" і отримувати відповіді за допомогою регресології.
- Можливості перегляду варіантів подій вашого поточного життя для прийняття вірних рішень.
приклад запитів:
- шлях до себе, самопізнання, саморозвиток
- пошук сенсу життя і свого призначення
- перегляд можливих втілень на інших планетах
- побачити куди душа потрапляє після смерті, які уроки планувала проходити в житті
- питання про особисте життя
- повторювані ситуації в житті
- напружені взаємини
- страхи, фобії (особливо незрозумілі і ірраціональні)
- емоційний фон з дитинства (типу "я поганий", життя на Землі влаштована неправильно", "у мене ніколи нічого не виходить", "я не такий як всі" та ін.)
- подолання страху смерті
- незрозумілі ситуації в житті
- проблеми зі здоров'ям і багато ін.
Тариф Груповий курс:
- шести занять тривалістю близько 3 годин. Кожне заняття містить теоретичну та практичну частину.
- особистих консультацій з Юлією Радужною (проводяться індивідуально з кожним учасником).
- бонусу: майстер — клас "усвідомлені сновидіння".
https://privatelink.de/?https://xn----etbabgbxvdzbdbkgcsag5f.xn--p1ai/