Дата старту курсу: понеділок 16 травня.
тривалість курсу: 10 днів.
програма курсу
Уроки курсу діляться на три модулі:
Модуль 1: принципи
Трансформація не відбувається просто так.
Трансформація відбувається завдяки дотриманню певних принципів.
Ви повинні засвоїти ці принципи як "отче наш" перед тим, як практикувати техніку.
На початку курсу буде два уроки, в яких ми докладним чином ці принципи викладемо. Без їх глибокого розуміння техніка працювати не буде. Будьте впевнені: в уроках все максимально зрозуміло і розжовано. Шансу "щось не так зрозуміти" у вас не буде.
Знання принципів не тільки дозволяє практикувати Самотрансформацію, але і допомагає вам уникнути безліч неприємних ситуацій в повсякденному житті.
Модуль 2: техніка
Техніка Самотрансформації складається з чотирьох кроків.
Після їх виконання природним чином відбувається трансформація Вашої особистості. І проблема, яка Вас хвилювала, за фактом вирішується. Тобто, перестає сприйматися як проблема.
Виконання техніки зазвичай займає 40-50 хвилин. В окремих випадках-довше.
У вас буде докладна текстова інструкція і відео-інструкція по кожному кроку техніки.
По кожному кроці ви отримаєте ясні критерії, як визначити, чи успішно цей крок завершено і чи пора переходити до наступного.
Ми створили для вас максимально комфортні умови для самостійної практики. Урок з інструкцією можна використовувати як шпаргалку, тримаючи його перед очима безпосередньо під час виконання техніки.
Також, ви отримаєте відео-демонстрацію реальної сесії Самотрансформації. Тобто, на цьому відео побачите з боку, як ми самі застосовуємо цю техніку, вирішуючи реальну проблему і коментуючи кожен крок.
Будь-які питання, які у вас виникнуть при вивченні уроків, ви зможете задати в спеціальному розділі "Питання-відповідь" і отримаєте докладний зворотний зв'язок.
За підсумком модуля ви будете володіти технікою "Самотрансформація". Тепер цей інструмент з вами на все життя. Використовуйте його, щоб розібратися з будь-якими психологічними труднощами, які не виходить просто взяти і відпустити.
Модуль 3: гроші
Фінансове благополуччя-це не просто отримання коштів на банківський рахунок.
Фінансове благополуччя-це результат ваших відносин з соціумом.
Тому, щоб надійно вирішити "грошове питання", потрібно специфічна Діагностика ваших відносин з соціумом.
Інакше можна безуспішно опрацьовувати грошову тему місяцями або навіть роками, так і не розібравшись, в чому ж насправді була проблема.
У третьому модулі ви пройдете діагностику вашого фінансового благополуччя. Це буде захоплююче і принесе вам несподівані відкриття про те, хто ви є і в чому ваша цінність.
Після цієї діагностики ви зможете використовувати техніку Самотрансформації, щоб розібратися з грошовою темою і отримати довгоочікуваний прогрес.
ОБОВ'ЯЗКОВО мати метафоричні карти
деякі з моїх результатів:
- Став тотально довіряти собі, з'явився внутрішній авторитет. До трансформації було страшно покластися на себе;
- Відкрив у собі жорсткість. З'явилася можливість спілкуватися з людьми грубо і говорити неприємні речі в обличчя, якщо це потрібно. Раніше було страшно подібне робити;
- Пішов страх демонструвати свої слабкості і недосконалості при спілкуванні з людьми. Це істотно полегшило життя;
- Пішов страх бідності, дефіциту, провалу, невдач. В цілому, пішов страх, що в майбутньому зі мною трапиться щось погане;
- Пішло сором і дискомфорт від публічних виступів і при записі відео;
- Істотно знизився дискомфорт від прямих продажів. Продаж став більш приємним процесом. Став відчувати себе впевненіше в процесі продажів;
- Пішла велика кількість ціннісних конфліктів. Наприклад: конфлікт між гуманітарністю і егоїзмом, конфлікт між екологічністю і особистою вигодою. Все це спрощує життя.
- Змінилося ставлення до тіла. Стала краще відчувати зв'язок з тілом. З'явилася любов до тіла і задоволення від володіння ним. Раніше здавалося, що тіло — це тягар і я їм не володію. Зробила татуювання;
- Повністю змінилося ставлення до" загальноприйнятої " моралі. Пішло відчуття, що я-погана людина, раз мої моральні принципи відрізняються від загальноприйнятих. З'явилася опора на свою власну мораль. Все це відкрило для мене можливість говорити в публічному просторі те, у що я вірю і відчувати себе при цьому відмінно. Не боятися, що я когось образила або хтось буде мене засуджувати;
- Пішов страх перед соціумом, перед "натовпом". З'явилася любов до людей і бажання робити щось цінне для людей. З'явилося бажання активно просувати себе в соціальних мережах;
- Пішов страх записувати відео. Прийняла в собі Нарциса. Подобаюся собі. Більше не соромно красуватися і милуватися собою;
- Відкрилася здатність жити і працювати собі в задоволення. Раніше був страх, що задоволення — це примха і таке життя чревата розчаруваннями;
- Прийняла в собі жіночі якості. Раніше я їх демонізувала. Виявилося, що моя млявість, пасивність, залежність від оточуючих — все, що я в собі не любила — це результат неприйняття в собі жіночих енергій, які пішли в "тінь";
Детальніше на сайті, що продає:
https://privatelink.de/?https://vk.com/@nkurenai-samotransformaciya