Що нового?

Придбаний Самозцілення. Робота з маятником (Ірина Капікранян)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 3383 ГРН
Учасників: 1 з 80
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 44 ГРН
1%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Самозцілення-це шлях, на який я вступила майже 10 років тому після того, як розчарувалася в звичайній медицині. І я не разу про це не пошкодувала.
А 10 років до цього моменту я мучилася від болю в хребті, що лякають панічних атак і безлічі інших хвороб, які робили моє життя неповноцінною і залежною від лікарів.

Я вірила лікарям: вони для мене були чимось на зразок богів, що володіють тим, що мені не дано.

Все змінилося відразу. Я втомилася ходити по лікарях і платити гроші за те, що мені не допомагало. Але найголовніше, я раптом прозріла:

Моє здоров'я - дуже важлива частина мого життя.

І відповідальність за цю важливу частину я перекладаю на інших. А вони-такі ж люди, як і я. і зараз ми в однаковому становищі: я не знаю, як собі допомогти, і вони не знають, інакше я б уже була здоровою. Але життя то моя! Значить, я сама повинна собі допомогти.

Після приходу цієї думки в мою голову мені дивним чином став розкриватися інший світ- світ багатовимірний.

Цей світ увійшов в моє життя через книги Л.Г. Пучко, де вона розкриває метод радіестезії або біолокації: дослідження і пізнання себе за допомогою такого інструменту, як маятник.

Через книги Пучко я зрозуміла, чому лікарі не можуть надати дійсну допомогу: вони лікують наслідок - симптом захворювань і мають справу тільки з фізичним тілом. А у будь-якої хвороби є причина, яка знаходиться в тонких тілах.

Якщо не визначити причину, вона буде продовжувати підривати здоров'я: хвороба буде проявлятися знову або трансформується в іншу хворобу або кілька.

Маятник-це прекрасний інструмент, як для сканування причини, так і для пошуку методу її нейтралізації.

А в цьому і полягає процес зцілення: виявити причину захворювання і нейтралізувати її наслідки.
https://privatelink.de/?https://schoolalfa.ru/heal.pendulum?gcpc=ba1b4

Угорі