Що нового?

Набір учасників [Sapien Medicine] автоматизовані тибетські обряди / Automated Tibetan Rites

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1813 ГРН
Учасників: 0 з 23
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 82 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Google переклад

Автоматизовані тибетські обряди

Відгуки користувачів

5 тибетських обрядів-це форма тибетської йоги, якій, як кажуть, більше 2500 років, і яка, як кажуть, приносить багато переваг, таких як:*****
міцний сон;
легко прокидатися і відчувати прилив енергії;
поліпшення здоров'я хребта;
полегшення болю в тілі, особливо в суглобах;
полегшення симптомів артриту;
втрата ваги; усунення симптомів старіння або"молодості";
покращена фізична сила і витривалість;
поліпшення пам'яті і поліпшення емоційного і психічного здоров'я;
більше почуття благополуччя та рівноваги, а також краща енергія протягом усього дня.
Що надає цим ритуалам їх силу, так це їх позитивний вплив на "обертання" чакр. Змусьте чакри добре обертатися (тобто активуватися або заряджатися енергією), і ви відчуєте себе краще, більш врівноваженими розумово, емоційно і фізично. Це фізична практика з багатьма духовними та психічними перевагами, які оживляють вас різними способами. Ось чому тибетці також вважають його 'джерелом молодості'.
Поле викликає автоматичне тренування тибетських ритуалів, а також стимуляцію і зростання чакр, які виробляються вправами.

*********************** автоматизовані тибетські обряди

Читайте відгуки користувачів тут
5 тибетських ритуалів-це форма тибетської йоги, якій, як кажуть, більше 2500 років, і яка, як кажуть, приносить багато переваг, таких як:
міцний сон;
легко прокидатися і відчувати прилив енергії;
поліпшення здоров'я хребта;
полегшення болю в тілі, особливо в суглобах;
полегшення симптомів артриту;
втрата ваги; усунення симптомів старіння або"молодості";
покращена фізична сила і витривалість;
поліпшення пам'яті і поліпшення емоційного і психічного здоров'я;
більше почуття благополуччя та рівноваги; і краща енергія протягом усього дня.
Що надає цим ритуалам їх силу, так це їх позитивний вплив на "обертання" чакр. Змусьте чакри добре обертатися (тобто активуватися або заряджатися енергією), і ви відчуєте себе краще, більш врівноваженими розумово, емоційно і фізично. Це фізична практика з багатьма духовними та психічними перевагами, які оживляють вас різними способами. Ось чому тибетці також вважають його 'джерелом молодості'.
Поле викликає автоматичне тренування тибетських ритуалів, а також стимуляцію і зростання чакр, які виробляються вправами.**********
$80
Посилання https://privatelink.de/?https://sapienmedicine.gumroad.com/l/fwjtn?layout=profile

Угорі