Що нового?

Придбаний #Сашин фітнес. Домашні тренування та харчування (Олександра Мітрошина)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 313 ГРН
Учасників: 0 з 10
Організатор: Квітка Квітка
Статус: Збір коштів
Внесок: 32.6 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Хочете почати домашні тренування, але не знаєте, як це зробити правильно і ефективно? Потонули в морі суперечливої фітнес-інформації і відчуваєте потребу в чітких рекомендаціях без безглуздих антинаукових правил? Тоді #Сашин фітнес для вас.

У цій книзі ви знайдете не тільки базову інформацію про побудову тренувального процесу і раціону харчування, засновану на новітніх наукових дослідженнях, але також три програми тренувань різного рівня з фото і відео:
  • без обладнання.
  • з фітнес-гумками.
  • з гантелями і штангою.
у книгу також входить 21 готовий раціон харчування:
  • на різну калорійність — 1500, 1700 і 2000 калорій.
  • різний тип харчування — звичайне, вегетаріанське і веганське.
  • різний спосіб життя-для любителів готування, для тих, у кого немає часу, і для тих, у кого обмежений бюджет.
у цій книзі є все, що потрібно новачкові для початку домашніх тренувань і успішної побудови системного тренувального процесу. Погнали тренуватися?
завдяки книзі Саші Ви отримаєте доступ до:
  • базової теорії про харчування і тренуваннях, завдяки якій ви отримаєте відповіді на найголовніші питання про те, як схуднути, збільшити свою м'язову масу, накачати прес і т. д.
  • 3 готовим програмам тренувань, з обладнанням і без. Всі програми тренувань доповнені описом і фото виконання, а також QR-кодами для перегляду відео виконання вправи.
  • 21 виду раціонів харчування для всеїдних, вегетаріанців і веганів. Кожен раціон доповнений списком необхідних інгредієнтів, а також рецептами приготування страв.
Саша Мітрошина-людина, що перевернула світ блогінгу в Instagram. Її блог один з найбільш читаних і обговорюваних в російськомовному інтернеті. Зараз на нього підписані понад 2.6 млн осіб. Автор бестселера "просування особистих блогів в Instagram: покрокове керівництво", авторка сервісу для покупки реклами EasyPrBot, школи фітнесу" точний фітнес "і автор телеграм-каналу"Митрошина обурюється".

Її блог присвячений життю, спорту та боротьбі за права жінок. Вона займається фітнесом чотири роки і закінчила FPA за спеціальністю "персональний тренер". У передмові до книги Саша пише: "... я вважаю місією розповідати дівчатам і жінкам, що вони все можуть. Як би світ не переконував їх у слабкості, дурості, вторинності і призначеності лише для простих побутових справ".

До книги увійшли проста і вичерпна теорія про тренування і харчування, готові програми тренувань різних рівнів складності і з різним обладнанням, 21 вид раціонів харчування для людей з різними уподобаннями в їжі і різними матеріальними можливостями. Книга вийде вже в січні 2021 року!

Автор книги-Саша Мітрошина
"Я не фітнес-модель. У мене зір -9 і робота, якій я віддаю багато сил і часу.
Я живу звичайним життям людини, не підпорядкованої спортзалу. Я не читаю склади продуктів і не люблю відволікатися від цікавих справ на похід в магазин, а тим більше готувати щось складне.
Тому я і пишу цю книгу.

Це можна назвати місією - так само, як я вважаю місією розповідати дівчатам і жінкам, що вони все можуть. Як би світ не переконував їх в слабкості, дурості, вторинності і призначеності лише для простих побутових справ.
Мені нецікаво "продавати" (у всіх сенсах) вам те, у що я не вірю або в чому не розбираюся, або чим не займаюся.

Майже п'ять років тому я прийняла значуще рішення тренуватися все життя, в першу чергу заради здоров'я. Я вірю в силові тренування, в хороший сон, в прагнення до активності і в здорову їжу — як в кращі інвестиції у власне майбутнє.

Я не претендую на звання або репутацію кращого фітнес-експерта, нехай вона дістанеться більш зануреним в цю тему людям. Я лише хочу донести до вас достовірну інформацію про фітнесі (всі факти і рекомендації перевірені і забезпечені посиланнями на джерела) і заразити прагненням приймати більш здорові рішення в області свого тіла і свідомості».

що буде в книзі:
  • теорія і докладна інформація про особливості розвитку м'язової системи, сенсі занять фітнесом і підготовці до організації правильних тренувань;
  • теорія про спортивне харчування, енергетичний баланс, процес спалювання жирів і побудову гарної фізичної форми;
  • програми тренувань для занять як з обладнання, так і без нього, c зазначенням часу тренування, докладним описом процесу виконання вправ і наочною демонстрацією типових помилок;
  • 21 вид раціонів харчування для всеїдних, вегетаріанців, веганів, із зазначенням калорійності їжі і розмірів порцій.
важливо відзначити, що в написанні книги брав участь Нутриціолог – фахівець, що займається гігієною харчування і підбором збалансованого харчування для людей в залежності від віку, стану здоров'я та індивідуальних особливостей людини.

формат книги: електронний, PDF

https://www.labirint.ru/books/781754/

Останнє редагування модератором:
Угорі